0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Codul pentru o minte extraordinară
Carte

Codul pentru o minte extraordinară

Codul pentru o minte extraordinară. Editura Lifestyle

10 legi neconvenționale pentru a-ți redefini viața și a avea succes în condițiile impuse de tine

Autor(i): Vishen Lakhiani
Editura: Lifestyle
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este un bestseller New York Times. Nu e doar o carte, ci o mișcare!

Ce ai face dacă ai afla că tot ceea ce credem că știm despre modul în care funcționează lumea – ideile noastre privind dragostea, educația, spiritualitatea, munca și fericirea – se bazează pe Exreguli (reguli expirate), transmise din generație în generație, cu valabilitatea expirată de mult?

Combinând gândirea computațională, teoria integrală, spiritualitatea modernă, biologia evoluționistă și umorul, autorul oferă un cadru revoluționar în 10 puncte pentru a înțelege și îmbunătăți eul uman. Vei învăța cum să influențezi realitatea, cum să aplici modele unice ca ingineria conștiinței care să te ajute să înveți și să te dezvolți cu viteze nebănuite. Vei învăța să lași o amprentă pozitivă în univers și să-ți descoperi chemarea.

Cadrul propus are la bază experiențele personale ale lui Lakhiani, cele 5 milioane de oameni la care a ajuns prin intermediul Mindvalley și 200 de ore de interviuri cu minți excepționale, printre care Elon Musk, Richard Branson, Ken Wilber, Arianna Huffington, Michael Beckwith și alți lideri legendari.