0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Mindshift. Învață să înveți altfel
Carte

Mindshift. Învață să înveți altfel

Autor(i): Barbara Oakley
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Barbara Oakley este în prezent profesor de inginerie electrică, însă a început cu o carieră în armată, urmată de studiul limbilor slave. A fost performantă în toate domeniile în care a activat. În cartea de față, pledează tocmai pentru performanță – o dezvoltare profesională în mai multe direcții.

Pornind de la exemplul personal sau al cunoscuților ei, Barbara prezintă modul în care poți învăța într-un fel benefic pentru creierul tău, urmând cursuri online care îți oferă un stil de învățare non-formal. Vei descoperi astfel cum să pui în practică la un potențial maxim ceea ce știi.

Poate că ai crezut că este de ajuns să înveți și să te specializezi într-un domeniu pentru a dobândi siguranța unui viitor profesional lipsit de griji. Barbara Oakley contestă acest lucru. Ea dovedește prin cartea de față că învățarea este un proces continuu, că este necesară o extindere profesională în mai multe direcții, iar creierul are nevoie de antrenament zilnic.

„Mindshift“ propune noi metode pentru procesul învățării, prin educație non-formală, mai ales bazate pe MOOC-uri – cursuri online specializate pe anumite domenii și acreditate de unele dintre cele mai bune universități din lume.

Barbara Oakley vorbește, de asemenea, despre momentele în care pare că nu mai există nicio soluție pentru problemele profesionale cu care poate te confrunți. Ea îți oferă noi perspective prin care să privești lucrurile și îți arată cum să transformi crizele în oportunități.

Așa cum spune chiar autoarea, „oamenii pot învăța să-și remodeleze munca și viața“, însă pentru aceasta este nevoie de receptivitate, voință, ambiție și răbdare. În această carte vei găsi idei prețioase care te vor ajuta să-ți îndeplinești visurile.