0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Educaţie
  3. Mindshift. Învaţă să înveţi altfel
Carte

Mindshift. Învaţă să înveţi altfel

Mindshift. Învaţă să înveţi altfel. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Barbara Oakley
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Barbara Oakley este în prezent profesor de inginerie electrică, însă a început cu o carieră în armată, urmată de studiul limbilor slave. A fost performantă în toate domeniile în care a activat. În cartea de faţă, pledează tocmai pentru performanţă – o dezvoltare profesională în mai multe direcţii.

Pornind de la exemplul personal sau al cunoscuţilor ei, Barbara prezintă modul în care poţi învăţa într-un fel benefic pentru creierul tău, urmând cursuri online care îţi oferă un stil de învăţare non-formal. Vei descoperi astfel cum să pui în practică la un potenţial maxim ceea ce ştii.

Poate că ai crezut că este de ajuns să înveţi şi să te specializezi într-un domeniu pentru a dobândi siguranţa unui viitor profesional lipsit de griji. Barbara Oakley contestă acest lucru. Ea dovedeşte prin cartea de faţă că învăţarea este un proces continuu, că este necesară o extindere profesională în mai multe direcţii, iar creierul are nevoie de antrenament zilnic.

„Mindshift“ propune noi metode pentru procesul învăţării, prin educaţie non-formală, mai ales bazate pe MOOC-uri – cursuri online specializate pe anumite domenii şi acreditate de unele dintre cele mai bune universităţi din lume.

Barbara Oakley vorbeşte, de asemenea, despre momentele în care pare că nu mai există nicio soluţie pentru problemele profesionale cu care poate te confrunţi. Ea îţi oferă noi perspective prin care să priveşti lucrurile şi îţi arată cum să transformi crizele în oportunităţi.

Aşa cum spune chiar autoarea, „oamenii pot învăţa să-şi remodeleze munca şi viaţa“, însă pentru aceasta este nevoie de receptivitate, voinţă, ambiţie şi răbdare. În această carte vei găsi idei preţioase care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti visurile.