0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Montessori: Prima mea carte despre numere
Carte

Montessori: Prima mea carte despre numere

Montessori: Prima mea carte despre numere. Editura Meteor Press

Pentru copii de 4-6 ani. Cu multe autocolante minunate

Autor(i): Montessori
Editura: Meteor Press
Colecţia: Cărți pentru copii
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 64 (21x27 cm)
Preţ: 29,99 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Montessori: Prima mea carte despre numere Montessori“ a fost concepută și realizată pentru copii de vârstă preșcolară, cu scopul de a le stimula conștientizarea și dezvoltarea capacităților pentru reamintirea și asocierea formelor cu numerele de la 0 la 9.

Mijloacele adoptate în crearea activităților sunt inovatoare, deoarece se bazează pe principiile Metodei Montessori.

De aceea, paginile oferă distracție și jocuri, dar în același timp dețin o structură conceptuală fundamentală specifică, fiind strategic orientate spre consolidarea dezvoltării cognitive a copilului.

În pedagogia Montessori, cunoașterea este o experiență care trece prin simțuri (pipăit, văz și auz) și utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susținută de libertatea alegerii și făcând uz de experiența practică și experimentarea directă, în locul unei înțelegeri conceptuale abstracte.

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea inițiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile și încurajarea obținerii satisfacției de a învăța pe cont propriu cum să nu le mai repete.