0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Montessori: Prima mea carte despre culori
Carte

Montessori: Prima mea carte despre culori

Autor(i): Montessori
Editura: Meteor Press
Colecţia: Cărți pentru copii
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 48 (21x27 cm)
Preţ: 29,99 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Prima mea carte despre culori“ a fost concepută și realizată cu o abordare nouă, care stimulează dezvoltarea capacității de recunoaștere și reamintire a culorilor, de care copiii mici sunt atât de interesați.

Activitățile sunt structurate potrivit principiilor Metodei Montessori, astfel încât nu sunt simple jocuri pentru oferirea de amuzament, ci activități strategic orientate, care folosesc jocurile pentru a consolida – într-un mod precis direcționat – dezvoltarea cognitivă a copilului.

În pedagogia Montessori, cunoașterea este o experiență care trece prin simțuri (pipăit, văz și auz) și utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susținută de libertatea alegerii și făcând uz de experiența practică și experimentarea directă, în locul unei înțelegeri conceptuale abstracte.

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea inițiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile și încurajarea obținerii satisfacției de a învăța pe cont propriu cum să nu le mai repete.