0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Educaţie
  3. Montessori: Prima mea carte despre culori
Carte

Montessori: Prima mea carte despre culori

Montessori: Prima mea carte despre culori. Editura Meteor Publishing
CumpărDetalii carte

Autor(i): Montessori
Editura: Meteor Publishing
Colecţia: Cărţi pentru copii
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 48 (21x27 cm)
Preţ: 29,99 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Prima mea carte despre culori“ a fost concepută şi realizată cu o abordare nouă, care stimulează dezvoltarea capacităţii de recunoaştere şi reamintire a culorilor, de care copiii mici sunt atât de interesaţi.

Activităţile sunt structurate potrivit principiilor Metodei Montessori, astfel încât nu sunt simple jocuri pentru oferirea de amuzament, ci activităţi strategic orientate, care folosesc jocurile pentru a consolida – într-un mod precis direcţionat – dezvoltarea cognitivă a copilului.

În pedagogia Montessori, cunoaşterea este o experienţă care trece prin simţuri (pipăit, văz şi auz) şi utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susţinută de libertatea alegerii şi făcând uz de experienţa practică şi experimentarea directă, în locul unei înţelegeri conceptuale abstracte.

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea iniţiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile şi încurajarea obţinerii satisfacţiei de a învăţa pe cont propriu cum să nu le mai repete.