0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Montessori: Prima mea carte despre forme
Carte

Montessori: Prima mea carte despre forme

Autor(i): Montessori
Editura: Meteor Press
Colecţia: Cărți pentru copii
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 48 (13x20 cm)
Preţ: 29,99 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Montessori: Prima mea carte despre forme“ a fost concepută și realizată pentru a stimula dezvoltarea de capacități complexe, așa cum sunt cele vizual-spațiale și vizual-constructive, prin propunerea de jocuri de manevrare a materialelor și creativitate care au ca subiect principalele figuri geometrice.

Grație activităților antrenante, distractive și bogăției de culori, copiii vor învăța să recunoască formele și vor face primii lor pași independenți pentru descoperirea lumii!

În pedagogia Montessori, cunoașterea este o experiență care trece prin simțuri (pipăit, văz și auz) și utilizează manevrarea liberă a materialelor, fiind susținută de libertatea alegerii și făcând uz de experiența practică și experimentarea directă, în locul unei înțelegeri conceptuale abstracte.

Ajutorul dat unui copil pentru a se dezvolta înseamnă stimularea inițiativei sale spontane, respectarea descoperirilor sale gradate, tolerarea confruntării sale independente cu erorile și încurajarea obținerii satisfacției de a învăța pe cont propriu cum să nu le mai repete.