0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Vitamina N (de la Natură)
Carte

Vitamina N (de la Natură)

Vitamina N (de la Natură). Editura Niculescu
Cumpăr

500 de căi pentru a îmbunătăți sănătatea și fericirea familiei tale

Autor(i): Richard Louv
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Richard Louv, autorul unor bestselleruri New York Times, care a lansat mișcarea internațională Copiii și natura, ne propune, în această carte, o rețetă completă de conectare, cu putere și bucurie, la lumea naturală: 500 de activități pentru copii și adulți.

Autorul a fost printre primii care a atras atenția asupra fenomenului de îndepărtare a copiilor de lumea naturii, creând termenul-metaforă „deficit de natură“.

Tot el a subliniat beneficiile pe care le aduce conectarea puternică la natură: de la creșterea agerimii mentale și a creativității, până la reducerea obezității și a depresiei; de la promovarea sănătății și a stării de bine, până la simpla bucurie de a petrece timp în natură.

„Vitamina N (de la Natură)“ este un ghid practic, complet, ce ar trebui să aibă un loc special în biblioteca fiecăruia dintre noi, o carte deosebit de utilă familiei și comunității.

Citind-o, veți descoperi idei nu numai pentru părinții dornici de a împărtăși cu copiii lor entuziasmul pentru natură, ci și pentru școlile care își propun să încorporeze activitățile în natură în curriculum sau pentru angajații din sistemul de sănătate.

Această carte este o doză de inspirație pură, reamintindu-ne să ne formăm un obicei din a ne uita la cerul plin de stele sau din a face o plimbare prin pădure, experiențe extraordinare și esențiale la orice vârstă.