0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Enigme-Conspiraţii
  3. OZN-uri deasupra României
Carte

OZN-uri deasupra României

OZN-uri deasupra României. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dan D. Farcaş
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să ştii
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea îşi propune ca prim obiectiv prezentarea unei selecţii reprezentative a observaţiilor şi întâlnirilor de tip OZN din România, din secolul al XVI-lea până în prezent.

Apoi, include o istorie a ufologiei din ţara noastră, prezentând şi personalităţile din acest domeniu, care au cules şi examinat cea mai mare parte a cazurilor selectate.

A treia parte a lucrării este o încercare de a înţelege ce se întâmplă în spatele fenomenului OZN, în general, ilustrată foarte bine de cazurile româneşti şi evidenţiind înrudirile cu evenimente folclorice, religioase, paranormale etc.

În final, autorul expune şi o ipoteză personală, pentru a explica cele observate, dincolo de simplismul clişeelor promovate în prezent în mediile de informare.

O carte extraordinară, conţinând o multitudine de detalii fascinante asupra unui mare număr de cazuri, de la observaţii făcute de piloţi, până la întâlniri cu entităţi extraterestre. Bogăţia detaliilor o face valoroasă pentru oricine e interesat de acest domeniu.

Nick Pope, şeful proiectului OZN al Ministerului Apărării din Regatul Unit, 1991–1994

O lectură esenţială pentru pasionaţii de acest subiect. O carte bine documentată, care evidenţiază importanţa observaţiilor OZN, petrecute de-a lungul istoriei României şi nerelatate până în prezent.

John Hanson, editor/autor al seriei de volume Haunted Skies din Marea Britanie