0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Enigme-Conspirații
  3. OZN-uri deasupra României
Carte

OZN-uri deasupra României

OZN-uri deasupra României. Editura Life Style
Cumpăr
Autor(i): Dan D. Farcaș,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea își propune ca prim obiectiv prezentarea unei selecții reprezentative a observațiilor și întâlnirilor de tip OZN din România, din secolul al XVI-lea până în prezent.

Apoi, include o istorie a ufologiei din țara noastră, prezentând și personalitățile din acest domeniu, care au cules și examinat cea mai mare parte a cazurilor selectate.

A treia parte a lucrării este o încercare de a înțelege ce se întâmplă în spatele fenomenului OZN, în general, ilustrată foarte bine de cazurile românești și evidențiind înrudirile cu evenimente folclorice, religioase, paranormale etc.

În final, autorul expune și o ipoteză personală, pentru a explica cele observate, dincolo de simplismul clișeelor promovate în prezent în mediile de informare.

O carte extraordinară, conținând o multitudine de detalii fascinante asupra unui mare număr de cazuri, de la observații făcute de piloți, până la întâlniri cu entități extraterestre. Bogăția detaliilor o face valoroasă pentru oricine e interesat de acest domeniu.

Nick Pope, șeful proiectului OZN al Ministerului Apărării din Regatul Unit, 1991–1994

O lectură esențială pentru pasionații de acest subiect. O carte bine documentată, care evidențiază importanța observațiilor OZN, petrecute de-a lungul istoriei României și nerelatate până în prezent.

John Hanson, editor/autor al seriei de volume Haunted Skies din Marea Britanie