0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Evoluţie spirituală
  4. Căutarea cerului albastru
Carte

Căutarea cerului albastru

Căutarea cerului albastru. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Mindfulness pentru fericire aici şi acum

Autor(i): Joseph Emet
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ce ai face dacă te-ai trezi atârnat deasupra unei prăpăstii, ameninţat de pe margine de un tigru fioros şi agăţat doar de o viţă a cărei rădăcină o rod de zor doi şoricei lacomi?

Oricât de neverosimilă ar părea această povestioară zen, felul în care ne încolţesc provocările de zi cu zi ale vieţii moderne nu este prea diferit. Iar ieşirile din cele mai crâncene situaţii par de negăsit.

Joseph Emet ne arată, cu blândeţe şi jovialitate, că scăparea se află chiar înăuntrul nostru. El ne propune o carte-traseu în care fiecare pas este reprezentat de un capitol cu o structură simplă, alcătuit dintr-o anecdotă, o temă de meditaţie, o discuţie asupra temei şi un set de exerciţii de tip mindfulness. La capătul ei, vei şti să preţuieşti savoarea frăguţei care atârnă de peretele prăpastiei la numai un braţ distanţă. Şi vei înţelege că un măr nu este altceva decât o floare care a cunoscut iubirea…

Joseph Emet a construit cu măiestrie o carte care explorează întâlnirea dintre o zonă fierbinte a studiilor actuale din domeniul dezvoltării personale – psihologia pozitivă – şi înţelepciunea străveche izvorâtă din budismul zen.

Goodreads