0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Căutarea cerului albastru
Carte

Căutarea cerului albastru

Mindfulness pentru fericire aici și acum

Autor(i): Joseph Emet
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ce ai face dacă te-ai trezi atârnat deasupra unei prăpăstii, amenințat de pe margine de un tigru fioros și agățat doar de o viță a cărei rădăcină o rod de zor doi șoricei lacomi?

Oricât de neverosimilă ar părea această povestioară zen, felul în care ne încolțesc provocările de zi cu zi ale vieții moderne nu este prea diferit. Iar ieșirile din cele mai crâncene situații par de negăsit.

Joseph Emet ne arată, cu blândețe și jovialitate, că scăparea se află chiar înăuntrul nostru. El ne propune o carte-traseu în care fiecare pas este reprezentat de un capitol cu o structură simplă, alcătuit dintr-o anecdotă, o temă de meditație, o discuție asupra temei și un set de exerciții de tip mindfulness. La capătul ei, vei ști să prețuiești savoarea frăguței care atârnă de peretele prăpastiei la numai un braț distanță. Și vei înțelege că un măr nu este altceva decât o floare care a cunoscut iubirea…

Joseph Emet a construit cu măiestrie o carte care explorează întâlnirea dintre o zonă fierbinte a studiilor actuale din domeniul dezvoltării personale – psihologia pozitivă – și înțelepciunea străveche izvorâtă din budismul zen.

Goodreads