0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Evoluție spirituală
 4. Curajul în sălbăticie
Carte

Curajul în sălbăticie

Coperta cărții: Curajul în sălbăticie – În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur de la editura Curtea Veche.
Cartea: Curajul în sălbăticie – În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur
Autor: Dr. Brené Brown,
Editura: Curtea Veche
Cumpăr

În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur

Autor(i): Dr. Brené Brown,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 176 (13x20 cm)
ISBN:9786064402301
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Noua carte a lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează – cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră.

Deși sentimentul de apartenență este dorința înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană, ne vedem puși în fața redefinirii acestui concept într o eră a polarizării crescânde, în care omenirea trece printr o criză spirituală a lipsei de conexiune.

Cu toții avem nevoie să simțim că facem parte din ceva, însă trebuie să fie ceva real – nu condiționat sau fals, ori supus constant negocierii.

Cartea vorbește despre modul în care putem restabili conexiunea umană și apartenența adevărată, în ciuda divizării și a retragerii.

Brené Brown ne oferă claritatea și curajul de care avem nevoie pentru a găsi calea înapoi către noi înșine, dar și către ceilalți, iar această cale trece prin mijlocul sălbăticiei.

Apartenența adevărată este practica spirituală de a crede în tine și a ți aparține atât de profund, încât te poți arăta lumii pe deplin autentic, găsind sacrul atât în participarea împreună cu alții la ceva anume, cât și în singurătatea sălbăticiei. Apartenența adevărată nu presupune să te schimbi, presupune să fii cine ești.

Brené Brown

A ți aparține deplin, astfel încât să fii dispus să fii singur, este o sălbăticie – un loc neîmblânzit, imprevizibil, al solitudinii și căutării. Este un loc pe cât de periculos, pe atât de fermecător, un loc pe cât de căutat, pe atât de temut… Acolo se găsește apartenența adevărată și este cel mai curajos și sacru loc în care vă veți afla vreodată.

Brené Brown

Cuprinsul cărţii: „Curajul în sălbăticie“

 • Pretutindeni și nicăieri
 • în căutarea apartenenței adevărate
 • Acuta însingurare: o criză spirituală
 • E greu să urăști oamenii față în față. Apropie-te
 • Combate vorbăria goală cu adevărul. Fii civilizat
 • Dă mâna cu oameni necunoscuți
 • Spate puternic. Piept vulnerabil. Inimă sălbatică
 • Mulțumiri
 • Note
 • Indice