0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Evoluţie spirituală
  4. Curajul în sălbăticie
Carte

Curajul în sălbăticie

Curajul în sălbăticie. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

În căutarea apartenenţei adevărate, dar şi a curajului de a rezista singur

Autor(i): Dr. Brené Brown
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Noua carte a lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează – cultivarea sentimentului de apartenenţă adevărată în comunităţile în care trăim, în organizaţii şi în cultura noastră.

Deşi sentimentul de apartenenţă este dorinţa înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană, ne vedem puşi în faţa redefinirii acestui concept într o eră a polarizării crescânde, în care omenirea trece printr o criză spirituală a lipsei de conexiune.

Cu toţii avem nevoie să simţim că facem parte din ceva, însă trebuie să fie ceva real – nu condiţionat sau fals, ori supus constant negocierii.

Cartea vorbeşte despre modul în care putem restabili conexiunea umană şi apartenenţa adevărată, în ciuda divizării şi a retragerii.

Brené Brown ne oferă claritatea şi curajul de care avem nevoie pentru a găsi calea înapoi către noi înşine, dar şi către ceilalţi, iar această cale trece prin mijlocul sălbăticiei.

Apartenenţa adevărată este practica spirituală de a crede în tine şi a ţi aparţine atât de profund, încât te poţi arăta lumii pe deplin autentic, găsind sacrul atât în participarea împreună cu alţii la ceva anume, cât şi în singurătatea sălbăticiei. Apartenenţa adevărată nu presupune să te schimbi, presupune să fii cine eşti.

Brené Brown

A ţi aparţine deplin, astfel încât să fii dispus să fii singur, este o sălbăticie – un loc neîmblânzit, imprevizibil, al solitudinii şi căutării. Este un loc pe cât de periculos, pe atât de fermecător, un loc pe cât de căutat, pe atât de temut… Acolo se găseşte apartenenţa adevărată şi este cel mai curajos şi sacru loc în care vă veţi afla vreodată.

Brené Brown