0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Fericirea este calea
Carte

Fericirea este calea

Coperta cărții: Fericirea este calea – Reconfigurează-ți gândirea și lucrează cu ce ai deja pentru a trăi viața visurilor tale de la editura For You.
Cartea: Fericirea este calea – Reconfigurează-ți gândirea și lucrează cu ce ai deja pentru a trăi viața visurilor tale
Autor: Wayne W. Dyer
Editura: For You
Cumpăr

Reconfigurează-ți gândirea și lucrează cu ce ai deja pentru a trăi viața visurilor tale

Autor(i): Wayne W. Dyer
Editura: For You
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 208 (14x21 cm)
ISBN:9786066393294
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Acesta era gândul conducător al minunatului Wayne W. Dyer, iubit profesor spiritual și apreciat autor de bestselleruri. Multe dintre conferințele lui sunt redate pentru prima oară în cartea de față, păstrându-i astfel învățăturile înțelepte și pentru aceia care, aflați în alte colțuri ale lumii, nu au putut să participe la întâlnirile cu el.

Wayne îți arată în „Fericirea este Calea“ că nu există vreo poțiune magică în stare să-ți aducă tot ceea ce îți dorești de la viață. Magia se află chiar în tine – trebuie doar să-ți reconfigurezi modul de a gândi. Află ce impact au gândurile, alegerile și așteptările tale în tot ceea ce faci și cum să-ți sporești puterea și să-ți descoperi misiunea personală. Numai așa vei găsi soluții durabile la problemele cu care te confrunți și vei ajunge la adevărata fericire.

Așa cum îi plăcea lui Wayne să spună, fericirea nu este o destinație, ci calea însăși, adică viața ta așa cum decurge ea aici și acum. Nu-ți rămâne decât să faci fiecare pas cu iubire și încredere în tine!

Când schimbi modul în care privești lucrurile, lucrurile pe care le privești se schimbă.