0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Evoluţie spirituală
  4. Fericirea spirituală
Carte

Fericirea spirituală

Fericirea spirituală. Editura Anima-Animus
CumpărDetalii carte

Calea iniţiatică de la FERICIREA (sau nefericirea) PERSONALĂ la BEATITUDINE

Autor(i): Nicolae Catrina
Editura: Anima-Animus
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 250 (13x15 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum am putea trăi cât mai multe momente de fericire? Este întrebarea care revine foarte des pe buzele tuturor. Şi totuşi, dincolo de impresia comună că toată lumea ştie ce este fericirea, ea încă rămâne un mare mister pentru cei mai mulţi oameni.

Adevărata stare de fericire – fericirea spirituală – diferă radical de stările comune de fericire, plăcere, bucurie, mulţumire, satisfacţie etc. Ea este – menţionează la unison toate tradiţiile spirituale autentice – o constantă fundamentală a însăşi naturii noastre, fiind astfel, ca realitate esenţială, mereu prezentă în noi. Singurul motiv pentru care nu suntem deocamdată capabili să o trăim în orice moment este acela că nu îi acordăm atenţia necesară.

Această lucrare prezintă numeroase tehnici iniţiatice din Yoga şi Tantra care pot conduce la o stare profundă şi durabilă de fericire, oferind totodată, oricui, posibilitatea de a transforma într-un mod simplu şi rapid, atât stările obişnuite de plăcere, dar chiar şi eventualele neplăceri şi supărări ale vieţii cotidiene, în fericire extatică plină de înţelepciune.