0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Viața ne este programată?
Carte

Viața ne este programată?

Între destin și liberul-arbitru

Autor(i): Dr. Dennis E. Hensley,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 27,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • V-ați întrebat vreodată de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit mod?
  • Dacă viitorul este bătut în cuie sau dacă îl creăm pe măsură ce îl trăim?
  • Sau ce rol joacă liberul-arbitru în conturarea destinului dumneavoastră?

Acestea sunt întrebări pe care ni le punem cu toții, dar este greu să trecem peste ipoteze sau instincte pentru a găsi răspunsuri categorice.

În această carte inedită, dr. David R. Hamilton analizează dovezi științifice concrete pentru a ne face să înțelegem mai bine echilibrul dintre forțele destinului și puterea liberului-arbitru.

Explorând studii științifice noi, avansate, privind natura timpului și bazându-se pe fizica cuantică, epigenetică, ciclurile solare și chiar pe experiențele unor oameni care au fost la un pas de moarte, autorul analizează cum, în loc să se afle în antiteză, destinul și liberul-arbitru pot, de fapt, să acționeze simultan, în această nouă teorie fascinantă, cea a „copacului vieții probabile“.

De asemenea, ne arată cum, în cele din urmă, putem să ne creăm multe dintre condițiile propriilor noastre vieți și ne oferă câteva principii puternice și practice care pot da rezultate incredibile.

O carte cu adevărat impresionantă.

Revista RED

Iubesc această carte! Excelenta și captivanta lucrare a lui David R. Hamilton este un tur de forță în ceea ce privește descoperirea a cine suntem și a modului în care ne putem contura destinul.