0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Feminitate
  4. Fată, deschide ochii!
Carte

Fată, deschide ochii!

Nu mai crede toate minciunile despre tine și devino cine ești

Autor(i): Rachel Hollis
Editura: Lifestyle
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Bestseller New York Times tradusă în 33 de limbi și cu peste 2 milioane de exemplare vândute!

Ți-a trecut vreodată prin minte că toți cei din jurul tău și-au rezolvat toate problemele și numai tu n-ai habar ce trebuie să faci? Dacă da, Rachel Hollis îți va spune că e o minciună!

Rachel Hollis și-a format o imensă comunitate online împărtășind sfaturi pentru o viață mai bună și vorbind deschis despre propriile eșecurile.

În cartea sa „Fată, deschide ochii!“, Rachel expune cele douăzeci de minciuni și concepții greșite care ne împiedică adesea să fim eficiente și să ne bucurăm de fiecare zi.

Cu o sinceritate dezarmantă și cu mult umor, Rachel demontează falsitatea unor idei care o făceau cândva să se simtă copleșită și lipsită de valoare, dezvăluind strategiile practice cu ajutorul cărora a reușit să meargă mai departe.

La fiecare pas, Rachel nu uită să te încurajeze, să te amuze și chiar să te tragă de urechi, pentru a te convinge să te trezești la realitate și să devii o femeie împlinită și încrezătoare în propriile tale puteri.

Dacă Rachel Hollis te îndeamnă să te trezești la realitate, nu mai sta pe gânduri! Ea este mentorul de care au nevoie toate femeile.

Anna Todd, autoarea seriei „After“, bestseller internațional

Această carte este despre o grămadă de minciuni care fac rău și despre un adevăr important. Adevărul? Tu și numai tu ești, până la urmă, responsabilă pentru cine ai devenit și pentru cât ești de fericită. Asta e esența.

Rachel Hollis

Rachel Hollis nu vrea ca această carte să-ți schimbe viața. Ci vrea ca, după ce o vei citi, să te simți mai puternică și astfel să fii în stare să ți-o schimbi singură.

Rachel este combinația câștigătoare dintre un life coach care te inspiră și cea mai bună (și mai simpatică) prietenă.

Zguduitor de sinceră și realistă într-un mod teribil de amuzant, „Fată, deschide ochii!“ este un dar făcut femeilor care vor să înflorească și să aibă curajul de a trăi în mod autentic.

Megan Tamte, fondatoare și CEO al organizației Evereve

Leadeship-ul nu are suficiente femei care să le spună celorlalte femei: ÎNDRĂZNIȚI! De obicei, avem parte de mama răniților; rareori avem parte de femeia-soldat.

Rachel ne spune ferm, dar cu afecțiune, că a venit momentul să nu ne mai lăsăm purtate la întâmplare pe valurile vieții și să începem să trăim cu adevărat.

„Fată, deschide ochii!“ este doza de energizant într-o discuție directă care te va bulversa și te va face să-ți urmezi visele de care te agăți de atâta vreme. O iubesc pe fata asta!

Jen Hatmaker, autoarea cărților bestesller New York Times „For the Love“ și „Of Mess and Moxie“