0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Filozofie
  3. Tao pe înțelesul tuturor
Carte

Tao pe înțelesul tuturor

Coperta cărții: Tao pe înțelesul tuturor – Înțelepciune atemporală pentru a naviga într-o lume în schimbare de la editura For You.
Cartea: Tao pe înțelesul tuturor – Înțelepciune atemporală pentru a naviga într-o lume în schimbare
Autor: Alan Cohen
Editura: For You
Cumpăr

Înțelepciune atemporală pentru a naviga într-o lume în schimbare

Autor(i): Alan Cohen
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 304 (13x20 cm)
ISBN:9786066393058
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Fie să-ți trăiești viața în vremuri interesante!

Așa spune o veche binecuvântare chineză. Unii ar spune că este un blestem… Oricum ar fi, această urare a devenit realitate pentru noi, căci trăim vremuri pline de răsturnări și redefiniri.

În „Tao pe înțelesul tuturor“, Alan Cohen cercetează Tao Te Ching, unul dintre cele mai venerate texte de înțelepciune din lume, pentru a găsi soluții la provocările din ziua de azi.

Alan ne prezintă ideile profunde legate de Tao într-un limbaj proaspăt și ușor de înțeles, punctat cu exemple practice, numai bune pentru a ne ajuta în creșterea personală și profesională, indiferent de nivelul de spiritualitate la care ne aflăm.

Spre deosebire de alte interpretări la Tao Te Ching, cartea de față invită enigmaticele versete să ne furnizeze răspunsuri la temele esențiale pentru viața noastră modernă, de la dragoste și muncă până la lecțiile pe care le învățăm din durere.

Mergi și tu alături de bătrânul înțelept și de căutătorul contemporan prin provocările și triumfurile călătoriei pe care cu toții o avem de realizat!