0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Agricultură-Grădinărit
  3. Cărți: Legumicultură
  4. Cultura rădăcinoaselor
Carte

Cultura rădăcinoaselor

Coperta cărții: Cultura rădăcinoaselor de la editura MAST.
Cartea: Cultura rădăcinoaselor
Autor: Ulmeanu Florina, Prof. univ. dr. Victor Popescu,
Editura: MAST
Cumpăr
Autor(i): Ulmeanu Florina, Prof. univ. dr. Victor Popescu,
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 108 (13x20 cm)
ISBN:9786066490191
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Cultura rădăcinoaselor“ ne prezintă:

  • Originea și aria de răspândire
  • Importanța alimentară și economică
  • Recomandări terapeutice
  • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
  • Exigențe ecologice
  • Soiuri
  • Tehnologia culturii
  • Producerea semințelor

pentru legume mai mult sau mai puțin cultivate la noi în țară:

  • MORCOV
  • PĂTRUNJEL PENTRU RĂDĂCINĂ
  • PÂSTÂRNAC
  • ȚELINĂ PENTRU RĂDĂCINĂ
  • SFECLA ROȘIE
  • RIDICHI
  • SCORȚONERA
  • BATAT
  • BARBA CAPREI
  • BROJBA
  • NAP COMESTIBIL
  • HREAN

Cuprinsul cărţii: „Cultura rădăcinoaselor“

  • LEGUMELE PENTRU RĂDĂCINI
  • MORCOVUL
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea semințelor
  • PĂTRUNJELUL PENTRU RĂDĂCINĂ
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
  • PÂSTÂRNACUL
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea semințelor
  • ȚELINA PENTRU RĂDĂCINĂ
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea semințelor
  • SFECLA ROȘIE
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
    • Producerea semințelor
  • RIDICHIILE
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturi
    • Producerea semințelor
  • SCORȚONERA
    • Originea și aria de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Tehnologia culturii
  • BATATUL
    • Origine și răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia culturii
  • BARBA CAPREI
  • BROJBA
    • Origine și răspândire
    • Importanța culturii
    • Particularități botanice și biologice
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri
    • Tehnologia de cultură
  • NAPUL COMESTIBIL
    • Origine și răspândire
    • Importanța culturii
    • Recomandări terapeutice
    • Caractere botanice și biologice
    • Exigențe ecologice
    • Tehnologia culturii
    • Producerea semințelor
  • HREANUL
    • Origine și arie de răspândire
    • Importanța alimentară și economică
    • Recomandări terapeutice
    • Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
    • Exigențe ecologice
    • Soiuri cultivate
    • Tehnologia culturii hreanului
  • Bibliografie