0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Inteligenţă
  4. Dezvoltarea inteligenţei emoţionale
Carte

Dezvoltarea inteligenţei emoţionale

Dezvoltarea inteligenţei emoţionale. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Rob Yeung,
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ca să te poţi descurca în provocatoarea lume a afacerilor de astăzi, nu mai sunt suficiente isteţimea şi munca asiduă. Cei care reuşesc posedă în general şi o altă însuşire, numită inteligenţă emoţională.

Rob Yeung vă dezvăluie cum vă puteţi dezvolta inteligenţa emoţională şi cum o puteţi folosi pentru a avansa în carieră. Autorul vă încurajează să vă cunoaşteţi şi să vă controlaţi emoţiile, să vă autodirecţionaţi, să nu vă daţi bătuţi şi să vă urmăriţi întotdeauna ţelul. Învăţaţi cum să învingeţi obstacolele şi cum să obţineţi succesul.

Aveţi nevoie de „inteligenţă interpersonală“ pentru a-i influenţa şi a-i convinge pe ceilalţi, pentru a le înţelege motivaţiile, pentru a beneficia de cele mai importante calităţi ale lor şi pentru a ajunge la o înţelegere reciproc avantajoasă chiar şi cu cei mai dificili colegi.

Sfaturile bine ţintite ale autorului vă vor face mult mai uşor accesibil drumul către succes şi fericire personală. Veţi descoperi că un nivel înalt de inteligenţă emoţională reprezintă cea mai bună garanţie.