0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Inteligență
  4. Dezvoltarea inteligenței emoționale
Carte

Dezvoltarea inteligenței emoționale

Autor(i): Dr. Rob Yeung,
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ca să te poți descurca în provocatoarea lume a afacerilor de astăzi, nu mai sunt suficiente istețimea și munca asiduă. Cei care reușesc posedă în general și o altă însușire, numită inteligență emoțională.

Rob Yeung vă dezvăluie cum vă puteți dezvolta inteligența emoțională și cum o puteți folosi pentru a avansa în carieră. Autorul vă încurajează să vă cunoașteți și să vă controlați emoțiile, să vă autodirecționați, să nu vă dați bătuți și să vă urmăriți întotdeauna țelul. Învățați cum să învingeți obstacolele și cum să obțineți succesul.

Aveți nevoie de „inteligență interpersonală“ pentru a-i influența și a-i convinge pe ceilalți, pentru a le înțelege motivațiile, pentru a beneficia de cele mai importante calități ale lor și pentru a ajunge la o înțelegere reciproc avantajoasă chiar și cu cei mai dificili colegi.

Sfaturile bine țintite ale autorului vă vor face mult mai ușor accesibil drumul către succes și fericire personală. Veți descoperi că un nivel înalt de inteligență emoțională reprezintă cea mai bună garanție.