0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Inteligenţă
  4. Inteligenţa corporală
Carte

Inteligenţa corporală

Inteligenţa corporală. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Lasă gândurile să treacă, ascultă-ţi corpul, pentru a dobândi înţelepciune, încredere şi succes. Planul transformării în 30 de zile

Autor(i): Steve Sisgold
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 248 (16x23 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Descoperiţi metoda centrată pe corp, pentru a vă dezvolta conştienţa, coerenţa şi încrederea în sine

„Inteligenţa corporală“ vă ajută să vă eliberaţi de durere, anxietate, frică şi să dobândiţi mai multă pace interioară şi fericire decât aţi fi crezut vreodată că este posibil. Citiţi această carte şi vă veţi simţi o altă persoană.

Christine Landon, senior director, Workday

Steve Sisgold a exploatat cea mai preţioasă resursă a noastră – inteligenţa naturală a corpului. „Inteligenţa corporală“ oferă informaţii incredibile, instrumente practice şi un program dinamic, care pot ajuta orice persoană, echipă sau organizaţie să atingă următorul nivel al succesului.

Andrew Friedman, preşedinte de operaţiuni al echipei de baseball Los Angeles Dodgers

În calitate de medic, folosesc „Inteligenţa corporală“ a lui Steve Sisgold ca pe o armă secretă. Informaţiile teoretice şi aplicaţiile practice din această carte i-au ajutat pe pacienţii mei în nenumărate ocazii să înţeleagă esenţa problemelor fizice şi emoţionale cu care se confruntă şi să aibă o viată mai sănătoasă, mai fericită şi plină de succes.

Richard Shames, medic şi coautorul cărţii „Thyroid Mind Power“

Acesta este tipul de inteligenţă de care are nevoie oricine! Inteligenţa corporală vă ajută să treceţi mai uşor prin viaţă. Pe mine mă ajută să înţeleg mesajele subconştiente pe care mi le transmite organismul şi să transform convingerile negative acumulate în unele pozitive, folosindu-mă exclusiv de inteligenţa propriului corp.

Rachel O`Meara, director de vânzări, Google