0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Istorie ascunsă
  3. Atlantida

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Atlantida

Atlantida. Editura Pro Editură şi Tipografie
CumpărDetalii carte

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Pro Editură şi Tipografie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 112 (13x20 cm)
Preţ normal: 21,00 Lei
Preţ redus: 14,70 Lei
Reducere: 30,00%

Disponibilitate: în stoc

Se ştie că Edgar Cayce nu l-a citit niciodată pe Platon, nici vreo carte despre Atlantida şi că, în realitate, nu ştia absolut nimic despre acest subiect atât de controversat.

Dacă inconştientul său a putut să-l abordeze, dând referinţe, făcând corelaţii între legende şi scrierile din Antichitate sau din timpurile vechi, asta constituie, după părerea noastră, exemplul cel mai frapant de clarviziune telepatică ce se poate imagina.

Înlănţuirea riguroasă a faptelor revelate în aceste „lecturi“, care se eşalonează pe o durată de mai bine de douăzeci de ani, este stupefiantă, cu atât mai mult cu cât se referă la sute de „entităţi“ diferite.

Aceste relatări îl vor duce pe cititor foarte departe în trecut, în preistorie şi, de asemenea, în viitorul îndepărtat sau imediat.

Indiferent că sunteţi amator de SF, de romane de anticipaţie, de istorie, curios, interesat de psihism sau, simplu, pasionat de relatări captivante, veţi găsi în aceste pagini un concept în întregime nou al apariţiei omului pe Pământ, al evoluţiei sale, al raporturilor cu Dumnezeu şi cu semenii săi.

Cuprinsul cărţii: „Atlantida“

  • Prefaţă
  • Legenda Atlantidei
  • Reîncarnarea
  • Atlantida înainte de 50.000 î.Hr.
  • Atlantida de la 50.000 la 10.000 Î.Hr.
  • Distrugerea finală
  • Umbra Atlantidei