0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Istorie ascunsă
  3. Cartea Cărţilor
Carte

Cartea Cărţilor

Cartea Cărţilor. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Robert Charroux
Editura: Pro Editură şi Tipografie
Colecţia: Universuri secrete
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 432 (15x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Foarte multe secrete, care ar fi putut să grăbească evoluţia omenirii, au fost ţinute ascunse timp de milenii, de teamă că dezvăluirea lor va provoca un cataclism. Aceste secrete erau deţinute de oameni de o mare înţelepciune, în sanctuare a căror destinaţie puţină lume o cunoştea.

Care au fost aceste secrete şi cine au fost cei care le ascundeau (ascund) cu atâta încăpăţânare?

„Cartea cărţilor“ este o lucrare esenţială în domeniu, care ne pune pe gânduri şi ne face în mod cert să vedem istoria omenirii altfel decât până acum.

Autorul pune în discuţie multe pasaje din cărţile sfinte ale omenirii, pasaje care prin limbajul cifrat ridică semne de întrebare despre evoluţia oamenilor sau despre cunoştinţele lor din epocile străvechi.

Iar aici vine cu dovezi că pre-anticii şi oamenii preistorici cunoşteau extrem de multe lucruri la vremea respectivă. Atunci de ce s‑au pierdut? Şi cum e posibil să nu mai existe dovezi ale cunoştinţelor lor?

Pe linia unor cercetători apropiaţi ca interes (Graham Hancock sau Erich von Däniken), Robert Charroux îşi susţine cu tărie teoriile şi descoperirile, furnizând dovezi surprinzătoare, greu de combătut.