0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Istorie
  3. Istoria României. Atlas școlar ilustrat
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Istoria României. Atlas școlar ilustrat

Istoria României. Atlas școlar ilustrat. Editura Corint
Cumpăr
Autor(i): Minodora Perovici
Editura: Corint
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 72 (21x30 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

S-au tipărit numeroase atlase dedicate istoriei românilor, dar nici o altă lucrare, până la cea de față, nu a reunit atât de multe surse istorice în același loc.

Pe fiecare pagină există o hartă, pe care sunt transpuse, după criterii cronologice și referitoare la spațiu, informațiile oferite de cercetările recente în domeniu, ceea ce dă atlasului un plus de noutate și rigurozitate științifică.

Sunt prezente, în același timp, diverse surse istorice, și anume imagini-document, însoțite, lucru cu totul inedit pentru un atlas, de fragmente din texte vechi (cronici, acte, tratate internaționale, inscripții, memorii etc.), care completează hărțile și aduc un grad sporit de credibilitate.

În felul acesta, cititorul are la îndemână, de fapt, trei cărți într-una singură: un atlas, un album și o culegere de texte.

Este de remarcat, pe lângă bogăția informației, condensată într-un spațiu relativ restrâns, calitatea grafică a lucrării, aspectul și coloritul imaginilor, prezentarea hărților într-o formă deosebită, ceea ce conferă atlasului un plus de eleganță și atractivitate.