0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Istorie
  3. Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I și al II-lea)
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I și al II-lea)

Coperta cărții: Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I și al II-lea). de la editura Corint.
Cartea: Istorie. Manual pentru clasa a IV-a (sem.I și al II-lea)
Autor: Zoe Petre, Bogdan Teodorescu
Editura: Corint
Cumpăr
Autor(i): Zoe Petre, Bogdan Teodorescu
Editura: Corint
Colecţia: Corint Educațional
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 128 (21x27 cm)
ISBN:9786067820447
Preţ: 27,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Editura Corint are deosebita plăcere și onoare să vă anunțe că manualul de istorie pentru clasa a IV-a coordonat de profesor universitar doctor Zoe Petre și realizat de profesori doctor Bogdan Teodorescu și profesor în învățământul primar Corina Andrei a fost aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în urma licitației cu anunț de participare nr. 161752 din 05.08.2016.

De ce vă sfătuim să alegeți manualul nostru dintre cele trei câștigătoare?

În primul rând, pentru că manualul de istorie propus de Editura Corint a obținut cel mai mare punctaj (49,18 puncte din 50 posibile) la capitolul calitate dintre toate cele nouă manuale de istorie evaluate în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice anul acesta.

În al doilea rând, pentru că manualul a fost realizat de trei autori cu o experiență didactică îndelungată și variată, dobândită atât în mediul universitar, cât și în cel primar, gimnazial și liceal. Toți autorii au mai publicat atât lucrări științifice, cât și didactice – manuale și auxiliare. Conținutul științific este girat de unul dintre cei mai respectați profesori universitari de istorie ai Universității București, prof. univ. dr. Zoe Petre, autoare a numeroase lucrări de specialitate referitoare la istoria României sau la istoria universală antică, care a coordonat și alte manuale.