0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Businessul, instrument pentru schimbare socială
Carte

Businessul, instrument pentru schimbare socială

Businessul, instrument pentru schimbare socială. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

În dialog cu Dalai Lama

Autor(i): Sander G. Tideman
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 496 (14x21 cm)
Preţ: 54,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mesajul-cheie al cărţii este unul clar: dacă ne dorim într-adevăr să creăm o economie mai sustenabilă şi o societate bazată pe altruism, ar trebui să învăţăm să ne folosim de noi mentalităţi şi concepte.

Anders Ferguson, antreprenor, fondator al Veris Wealth Partners New York

Această carte reprezintă rezultatul a două decenii de cercetare şi dialog împreună cu Sanctitatea Sa Dalai Lama şi alţi lideri din sfera afacerilor, guvernelor, ştiinţei şi educaţiei.

Autorul Sander Tideman, avocat şi bancher, care a păstrat relaţia de prietenie cu Dalai Lama timp de peste douăzeci de ani, prezintă un cadru de referinţă practic pentru a dezvolta un nou gen de leadership: leadershipul social în business, care să fie capabil să facă faţă nevoilor economice şi de mediu într-o lume aflată într-o continuă spirală a creşterii.

În centrul cărţii se află călătoria în care autorul se angajează pentru a descoperi scopul comun împărtăşit de business şi societate, care generează noi surse de creare a valorii pentru organizaţie, clienţi şi comunitate. Această „triplă valoare“ este atinsă prin îmbrăţişarea unei abordări sustenabile, care să stea la baza operaţiunilor derulate în afaceri, şi prin conştientizarea faptului că trăim într-o lume în care totul este interconectat şi în care depindem unii de alţii.

Această carte izvorâtă din înţelepciunea budistă, ce emană din învăţăturile lui Dalai Lama, are puterea de a ne schimba modul de gândire.