0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Caracter şi competenţă în leadership
Carte

Caracter şi competenţă în leadership

Caracter şi competenţă în leadership. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Tot ceea ce se află dincolo de funcţie, poziţie sau autoritate

Autor(i): Timothy R. Clark
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Leadershipul este o disciplină practică, nu un concept abstract la care să medităm din când în când, fiindcă succesul unei organizaţii are legătură directă cu acesta. Şi, ca orice altă disciplină, poate fi învăţat.

Spre deosebire de alte cărţi, care se concentrează exclusiv pe abilităţi, lucrarea de faţă ne arată că performanţa şi credibilitatea unui lider se bazează pe combinaţia dintre caracter şi competenţă.

Autorul analizează cele mai importante patru componente ale acestor două trăsături, oferind o serie de sfaturi elocvente, practice şi inspiraţionale, pornind de la premisa că, în cele din urmă, leadershipul înseamnă influenţă. Un lider are nevoie de caracter ca să aibă o influenţă pozitivă şi de competenţă pentru ca influenţa să fie cât mai eficientă.

Fiindcă în mediul organizaţional din zilele noastre ritmul schimbărilor este unul extrem de accelerat, nu numai că oricine poate fi lider, dar ar şi trebui să fie.

Leadershipul este cea mai importantă activitate din istoria umanităţii, pentru că ne permite să progresăm, să depăşim obstacolele şi să ne schimbăm viaţa în bine.