0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Caracter și competență în leadership
Carte

Caracter și competență în leadership

Tot ceea ce se află dincolo de funcție, poziție sau autoritate

Autor(i): Timothy R. Clark
Editura: Amaltea
Colecţia: Leadership [Ed. Amaltea]
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Leadershipul este o disciplină practică, nu un concept abstract la care să medităm din când în când, fiindcă succesul unei organizații are legătură directă cu acesta. Și, ca orice altă disciplină, poate fi învățat.

Spre deosebire de alte cărți, care se concentrează exclusiv pe abilități, lucrarea de față ne arată că performanța și credibilitatea unui lider se bazează pe combinația dintre caracter și competență.

Autorul analizează cele mai importante patru componente ale acestor două trăsături, oferind o serie de sfaturi elocvente, practice și inspiraționale, pornind de la premisa că, în cele din urmă, leadershipul înseamnă influență. Un lider are nevoie de caracter ca să aibă o influență pozitivă și de competență pentru ca influența să fie cât mai eficientă.

Fiindcă în mediul organizațional din zilele noastre ritmul schimbărilor este unul extrem de accelerat, nu numai că oricine poate fi lider, dar ar și trebui să fie.

Leadershipul este cea mai importantă activitate din istoria umanității, pentru că ne permite să progresăm, să depășim obstacolele și să ne schimbăm viața în bine.