0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Codul culturii
Carte

Codul culturii

Codul culturii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Secretele grupurilor de mare succes

Autor(i): Daniel Coyle
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Codul culturii“, Daniel Coyle pătrunde în intimitatea câtorva dintre cele mai eficiente organizaţii din lume – printre care SEAL Team Six din Marina Militară a Statelor Unite, compania IDEO şi echipa de baschet San Antonio Spurs –, pentru a arăta ce anume le face să funcţioneze atât de bine.

Autorul demistifică procesul de edificare a culturii, identificând trei competenţe-cheie care generează coeziune şi cooperare, şi arată cum reuşesc să înveţe mai multe grupuri să funcţioneze ca şi cum ar avea un singur creier.

Folosindu-se de exemple variate, începând cu Zappos, continuând cu trupa de comedie Upright Citizens Brigade şi terminând cu o bandă îndrăzneaţă de hoţi de bijuterii, Coyle prezintă strategii specifice, care declanşează procesul de învăţare, aprind scânteia colaborării, edifică încrederea şi potenţează schimbarea pozitivă.

Daniel Coyle scoate la iveală poveşti utile despre eşec, care ilustrează ce nu trebuie făcut şi oferă soluţii pentru erori des întâlnite şi sfaturi pentru reformarea unei culturi toxice.

Combinând descoperiri ştiinţifice de ultimă oră, revelaţii ale unor lideri de clasă mondială şi idei practice de acţiune, „Codul culturii“ se constituie într-o hartă de traseu pentru crearea unui mediu în care inovaţia este la ea acasă, problemele se văd rezolvate şi aşteptările, depăşite.

Aştept de ani întregi să scrie cineva această carte – mi-am construit-o în minte ca pe un lucru extraordinar. Dar e chiar mai bună decât mi-am imaginat. Daniel Coyle a produs o carte cu adevărat genială, fascinantă, care demistifică magia grupurilor formidabile. Scoate complet din circuit toate celelalte cărţi despre cultură.

Adam Grant, autorul cărţilor „Originalii“ şi „A da şi a lua“, ambele bestselleruri New York Times

Dacă vrei să înţelegi cum funcţionează grupurile de succes – semnalele pe care le transmit, limba pe care o vorbesc, indiciile care stimulează creativitatea –, nu vei găsi un ghid esenţial mai bun decât „Codul culturii“.

Există idei profunde pe fiecare pagină, poveşti care îţi vor schimba felul cum munceşti, felul cum conduci şi impactul pe care îl ai asupra lumii. O recomand călduros, ca lectură de urgenţă.

Daniel Coyle ne aduce o perspectivă nouă şi uşor de înţeles şi de aplicat a modului în care organizaţiile de succes îşi motivează angajaţii. Recomand!

Marius Ştefan, Director General Autonom