0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Freedom Inc.
Carte

Freedom Inc.

Eliberează angajații și lasă-i să conducă afacerea spre o creștere a productivității, a profitului și a ritmului de dezvoltare

Autor(i): Brian M. Carney, Isaac Getz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 408 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Eliberarea companiilor nu este o strategie. Este o filosofie de afaceri pe care nenumărați lideri din întreaga lume o folosesc pentru a-și transforma organizațiile în mod radical.

Liderii eliberatori cred că un loc de muncă bazat pe respect și libertate este un mediu de lucru mai natural decât unul bazat pe neîncredere și control, așa că au încercat să-și organizeze companiile conform acestor credințe: au eliberat inițiativa și potențialul angajaților și, astfel, au dezlănțuit performanțele organizațiilor lor.

„Freedom Inc.“ a câștigat în Franța premiul pentru cel mai bun volum de business și a fost bestseller la categoria business/ management timp de șapte luni consecutiv. A inspirat sute de lideri care au lansat propriile inițiative de eliberare a companiilor.

Fenomenul a ajuns pe coperta unor publicații importante, a fost prezentat la știrile unor televiziuni europene de top și a fost subiectul unui documentar TV de 90 de minute, care a bătut toate recordurile de popularitate. Majoritatea companiilor eliberate au fost de mărime mică și mijlocie și unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci.

În organizațiile în care liderii oferă medii de lucru bazate pe respect și libertate, angajații își folosesc inițiativa personală pentru a transforma un vis comun într-o realitate. În plus – sau în mod natural – organizațiile lor obțin, de obicei, performanțe mai bune decât competiția. Cu alte cuvinte, respectul și libertatea dau naștere distracției și excelenței.

Când lucrați cel mai bine? Când vi se spune cum să vă faceți treaba sau atunci când cunoașteți și acceptați motivul pentru care munciți? Știm cu toții răspunsul. Carney și Getz vă ajută să implementați această informație pentru a vă elibera compania, angajații și viața.

Această carte tulburătoare conține leacul pentru boala care afectează nu doar majoritatea companiilor, ci majoritatea economiilor.

Jonathan Haidt, NYU Stern School of Business, autor al volumului „The Righteous Mind“

Volumul lui Brian M. Carney și Isaac Getz, „Freedom Inc.“, este foarte important pentru mine. Ideea centrală a cărții – eliberarea angajaților pentru a promova dezvoltarea organizației – este conceptul fundamental al sustenabilității corporative și singura cale sigură către întinerirea unei companii. Cartea trebuie citită neapărat de toți managerii și proprietarii de companii care își doresc cu adevărat să rămână relevanți în nisipurile mișcătoare ale timpului!

Vineet Nayar, fost CEO și fondator al HCL Technologies, Sampark Foundation, autor al volumului „Employee First, Customer Second“

„Freedom Inc.“ este un manifest revoluționar în favoarea dinamismului neplanificat – punctul forte fundamental al tuturor companiilor de succes din istorie.

Forbes

Înainte să punem controlul pe primul plan, ce ați zice să ne bazăm mai întâi pe încredere? Cum ar arăta o companie care ar crea un mediu de lucru în care inteligența colectivă, încrederea, complementaritatea și un scop revoluționar, care să fie împărtășit în masă, ar fi pilonii? Care ar fi profilul liderului unei astfel de companii? După părerea mea, acesta este subiectul cărții pe care o țineți în mână.

Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România