0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Freedom Inc.
Carte

Freedom Inc.

Freedom Inc.. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Eliberează angajaţii şi lasă-i să conducă afacerea spre o creştere a productivităţii, a profitului şi a ritmului de dezvoltare

Autor(i): Brian M. Carney, Isaac Getz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 408 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Eliberarea companiilor nu este o strategie. Este o filosofie de afaceri pe care nenumăraţi lideri din întreaga lume o folosesc pentru a-şi transforma organizaţiile în mod radical.

Liderii eliberatori cred că un loc de muncă bazat pe respect şi libertate este un mediu de lucru mai natural decât unul bazat pe neîncredere şi control, aşa că au încercat să-şi organizeze companiile conform acestor credinţe: au eliberat iniţiativa şi potenţialul angajaţilor şi, astfel, au dezlănţuit performanţele organizaţiilor lor.

„Freedom Inc.“ a câştigat în Franţa premiul pentru cel mai bun volum de business şi a fost bestseller la categoria business/ management timp de şapte luni consecutiv. A inspirat sute de lideri care au lansat propriile iniţiative de eliberare a companiilor.

Fenomenul a ajuns pe coperta unor publicaţii importante, a fost prezentat la ştirile unor televiziuni europene de top şi a fost subiectul unui documentar TV de 90 de minute, care a bătut toate recordurile de popularitate. Majoritatea companiilor eliberate au fost de mărime mică şi mijlocie şi unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci.

În organizaţiile în care liderii oferă medii de lucru bazate pe respect şi libertate, angajaţii îşi folosesc iniţiativa personală pentru a transforma un vis comun într-o realitate. În plus – sau în mod natural – organizaţiile lor obţin, de obicei, performanţe mai bune decât competiţia. Cu alte cuvinte, respectul şi libertatea dau naştere distracţiei şi excelenţei.

Când lucraţi cel mai bine? Când vi se spune cum să vă faceţi treaba sau atunci când cunoaşteţi şi acceptaţi motivul pentru care munciţi? Ştim cu toţii răspunsul. Carney şi Getz vă ajută să implementaţi această informaţie pentru a vă elibera compania, angajaţii şi viaţa.

Această carte tulburătoare conţine leacul pentru boala care afectează nu doar majoritatea companiilor, ci majoritatea economiilor.

Jonathan Haidt, NYU Stern School of Business, autor al volumului „The Righteous Mind“

Volumul lui Brian M. Carney şi Isaac Getz, „Freedom Inc.“, este foarte important pentru mine. Ideea centrală a cărţii – eliberarea angajaţilor pentru a promova dezvoltarea organizaţiei – este conceptul fundamental al sustenabilităţii corporative şi singura cale sigură către întinerirea unei companii. Cartea trebuie citită neapărat de toţi managerii şi proprietarii de companii care îşi doresc cu adevărat să rămână relevanţi în nisipurile mişcătoare ale timpului!

Vineet Nayar, fost CEO şi fondator al HCL Technologies, Sampark Foundation, autor al volumului „Employee First, Customer Second“

„Freedom Inc.“ este un manifest revoluţionar în favoarea dinamismului neplanificat – punctul forte fundamental al tuturor companiilor de succes din istorie.

Forbes

Înainte să punem controlul pe primul plan, ce aţi zice să ne bazăm mai întâi pe încredere? Cum ar arăta o companie care ar crea un mediu de lucru în care inteligenţa colectivă, încrederea, complementaritatea şi un scop revoluţionar, care să fie împărtăşit în masă, ar fi pilonii? Care ar fi profilul liderului unei astfel de companii? După părerea mea, acesta este subiectul cărţii pe care o ţineţi în mână.

Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România