0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Triburi
Carte

Triburi

Avem nevoie de tine să ne conduci

Autor(i): Seth Godin
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (10x17 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare și un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au căutat să facă parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical.

Acum internetul a eliminat limitele geografice și financiare, iar datorită rețelelor de socializare și blogurilor, unui trib îi e mai ușor ca oricând să capete mai mulți adepți. În plus, datorită lor crește numărul de triburi noi.

Internetul poate să ofere multe, dar nu și leadership. De aici importanța întrebării la care răspunde Seth Godin în „Triburi“: Cine o să ne conducă?

Răspunsul pe care îl dă prin această carte ne ajută să înțelegem care anume e miza și cum fiecare dintre noi poate să creeze și să conducă un trib.

Seth Godin a scris o carte nouă și, spre bucuria noastră, este despre leadership. „Triburi“ este o carte marca Seth Godin: ușor de citit, scurtă, cu povești fascinante și cu idei care ne pot ajuta.

BusinessWeek

Această carte trebuie neapărat citită de toți cei care, de când se știu, au fost dați la o parte cu o bătaie pe umăr. Această carte e cartea celor gata să schimbe lumea.

Sorin Trâncă, suporter al schimbării, Friends Advertising

Copil în gașca de cartier, membru într-o echipă sau om care conduce și are pe umeri responsabilitatea altor oameni – fiecare avem într-un fel sau altul „tribul nostru“.

Cartea lui Seth Godin te poate face să vezi, să înțelegi mai bine „tribul“ din care faci parte sau în care poți fi conducător.

Leadershipul este o stare și „tribul“ este matca sa. Leadershipul informal este cel care transformă lumea. Pentru că poate fi al fiecăruia dintre noi. Află tribul care te vrea lider! E extrem de aproape de tine… Schimbă lumea!

Madi Rădulescu, Managing Partener MMM Consulting Int’l