0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Triburi
Carte

Triburi

Triburi. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Avem nevoie de tine să ne conduci

Autor(i): Seth Godin
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (10x17 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare şi un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au căutat să facă parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical.

Acum internetul a eliminat limitele geografice şi financiare, iar datorită reţelelor de socializare şi blogurilor, unui trib îi e mai uşor ca oricând să capete mai mulţi adepţi. În plus, datorită lor creşte numărul de triburi noi.

Internetul poate să ofere multe, dar nu şi leadership. De aici importanţa întrebării la care răspunde Seth Godin în „Triburi“: Cine o să ne conducă?

Răspunsul pe care îl dă prin această carte ne ajută să înţelegem care anume e miza şi cum fiecare dintre noi poate să creeze şi să conducă un trib.

Seth Godin a scris o carte nouă şi, spre bucuria noastră, este despre leadership. „Triburi“ este o carte marca Seth Godin: uşor de citit, scurtă, cu poveşti fascinante şi cu idei care ne pot ajuta.

BusinessWeek

Această carte trebuie neapărat citită de toţi cei care, de când se ştiu, au fost daţi la o parte cu o bătaie pe umăr. Această carte e cartea celor gata să schimbe lumea.

Sorin Trâncă, suporter al schimbării, Friends Advertising

Copil în gaşca de cartier, membru într-o echipă sau om care conduce şi are pe umeri responsabilitatea altor oameni – fiecare avem într-un fel sau altul „tribul nostru“.

Cartea lui Seth Godin te poate face să vezi, să înţelegi mai bine „tribul“ din care faci parte sau în care poţi fi conducător.

Leadershipul este o stare şi „tribul“ este matca sa. Leadershipul informal este cel care transformă lumea. Pentru că poate fi al fiecăruia dintre noi. Află tribul care te vrea lider! E extrem de aproape de tine… Schimbă lumea!

Madi Rădulescu, Managing Partener MMM Consulting Int`l