0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Cele 4 discipline ale execuţiei
Carte

Cele 4 discipline ale execuţiei

Cele 4 discipline ale execuţiei. Editura All
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi atingi obiectivele de importanţă vitală

Autor(i): Franklin Covey
Editura: All
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 288 (17x24 cm)
Preţ: 59,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această lucrare profundă dezvoltă o nouă viziune asupra tehnicilor de management, orientată pe inovaţie. Inimile şi minţile oamenilor vor fi implicate în atingerea unui obiectiv comun într-un mod nemaivăzut până acum.

„Cele 4 discipline ale execuţiei“ funcţionează ca un ghid practic. Specialiştii din orice domeniu vor descoperi cum să stabilească şi să măsoare obiectivele organizaţiei pentru care lucrează folosind instrumente cu totul şi cu totul noi. Iar cele mai îndrăzneţe obiective se vor transforma astfel în realitate.

Modelul propus este simplu, eficient şi uşor de înţeles, dar mai ales uşor de aplicat. Pur şi simplu, înglobează secretul dezvoltării şi al succesului.

Rezultă astfel o creştere a calităţii muncii şi un grad mai mare de implicare al echipei. Cu adevărat incredibil este faptul că poate fi pus în practică şi în ceea ce priveşte viaţa personală şi familia.

Aşadar, după ce vei parcurge acest ghid, şi munca, şi viaţa ta vor deveni sursele de împlinire şi fericire pe care ţi le-ai dorit întotdeauna.

Grozavă treabă! Utilizarea judicioasă a acestei lucrări va contribui enorm la ridicarea standardelor de excelenţă în privinţa execuţiei, în absolut toate organizaţiile.

Douglas R. Conant, fost director executiv al Campbell Soup Company şi autor al unor bestseller-uri New York Times

Fiecare om vine pe lume dotat cu capacităţi nelimitate. Poate face minuni. Nimic nu este mai important în viaţă decât să realizeze ceva important pentru el şi să atingă excelenţa. În Cele 4 discipline ale execuţiei, autorii au captat principiile şi procedurile care sunt cruciale pentru performanţele umane.

Muhammed Yunus, câştigător al Premiului Nobel pentru Pace, 2006

„Cele 4 discipline ale execuţiei“ oferă mai mult decât teorii pentru a realiza schimbări organizaţionale strategice. Autorii explică nu numai „ce“, ci şi „cum“ se poate ajunge la o „execuţie eficientă“. Regăsim aici numeroase exemple de companii care au reuşit nu numai o dată, ci de nenumărate ori. Aceasta este o carte pe care fiecare lider ar trebui să o citească!

Clayton Christensen, Profesor, Harvard Business School,autor al cărţii „The Innovator’s Dilemma“