0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Dark Cockpit
Carte

Dark Cockpit

Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul. Ca un comandant de aeronavă.

Autor(i): Emil Dobrovolschi, Octavian Pantiș,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cititorii au ocazia foarte rară și fascinantă de a intra în cabina de pilotaj, de a afla mai multe decât știu de regulă pasagerii și de a înțelege mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob, precum și o referință pentru multe alte industrii.

În orice moment, în aer sunt cel puțin 25.000 de avioane comerciale. Acest trafic imens – în aer, în aeroporturi și în cabinele avioanelor – nu ar fi posibil fără un know-how extrem de bine pus la punct.

Cartea „Dark Cockpit“ este prima care intră în acest tezaur de know-how și îl pune la dispoziția oricui dorește să obțină performanțe ridicate în propriul domeniu de activitate, oricare ar fi acela.

În societate și în business există o nevoie acută de principii, reguli și recomandări testate, sănătoase și valoroase, cum sunt cele descrise în această carte. Formatul este unul deopotrivă foarte prietenos, practic și palpitant, cu exemple, noutăți, checklisturi și teme de reflecție pentru cititori.

Emil Dobrovolschi este nu doar un comandant foarte experimentat – dovadă fiind certificările rare de instructor, examinator și pilot de încercare –, ci și un excelent comunicator și povestitor. Din vasta sa experiență de pilot, cartea extrage o serie de întâmplări memorabile și pline de mesaje valoroase pentru cititori.

Octavian Pantiș are experiența de a converti exemple, concepte și modele în sfaturi concrete și relevante pentru oameni de vârste, domenii de activitate sau niveluri de senioritate diferite, experiență tradusă în cursurile pe care le susține și în publicațiile anterioare, foarte apreciate de cititori.

O carte despre rigorile și disciplina meseriei de pilot, utilă în primul rând celor care vor să devină comandanți ai domeniului lor de activitate. Cartea este pasionantă, pentru că deschide ușa cockpitului și îi invită pe cititori într-o aventură a descoperirii regulilor care stau la baza succesului în orice meserie. „Dark Cockpit“ este ușor de citit, dar te ține cu sufletul la gură, ca un zbor cu turbulențe și peripeții după care ajungi la destinație mai pregătit și mai conștient de potențialul tău.

Comandant Mircea Boștină

Când faci performanță, oamenii sunt lângă tine. Când repeți performanța, echipa are încredere în tine. Când îi ajuți și pe ceilalți să fie performanți, ți-ai împlinit menirea. Simți că zbori. Am fost întrebat deseori care este secretul succesului – atitudine, control, experiență, evaluare, comunicare, încredere, echipă. În această carte veți afla și alte secrete, povestite de doi performeri în alt fel de echipamente.

Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Nu știu cine are un job mai dificil și mai solicitant: Emil, Tavi sau eu? Sincer, cred că eu, dar în fine… Luându-mă împreună cu ei în cabină, în „situațiile de zbor“ descrise în această carte, Emil și Tavi mi-au amintit că oamenii de fapt nu au joburi, ci responsabilități importante. Un mesaj valoros transmis de autori este că, dacă te respecți atât pe tine, cât și pe cei pe care îi influențezi prin ceea ce faci și dacă tratezi experiențele trecutului ca pe niște ocazii de a învăța, atunci vei ajunge la destinația pe care ți-o dorești.

Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania