0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Dezvoltă liderii din jurul tău
Carte

Dezvoltă liderii din jurul tău

Autor(i): Dr. John C. Maxwell,
Editura: Amaltea
Colecţia: Antreprenoriat și afaceri
Anul apariţiei: 2004
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dezvoltarea calităților de lider la cei din jurul tău este calea spre succes în lumea competitivă de azi, pentru că singurul bun de valoare în oricare organizație sunt oamenii care o compun.

Sistemele se învechesc. Clădirile se deteriorează. Mașinile se strică. Dar oamenii pot să se dezvolte, să crească și să devină mai eficienți dacă au un lider care le înțelege valoarea potențială.

„Dezvoltă liderii din jurul tău“ duce conducerea personală cu un pas mai departe, arătând cum să identifici și să pregătești lideri potențiali și să creezi climatul unui spirit de echipa productiv.

Această continuare a bestseller-ului „Dezvoltă liderul din tine“ te va ajuta să crești productivitatea ta personală și a echipei, învățându-te să-i ajuți pe alții să-și atingă potențialul maxim.

Admițând că o companie nu poate să crească fără ca liderii ei să crească pe dinăuntru, John Maxwell te încurajează să crești în organizația ta prin creșterea liderilor tăi.

Cel mai probabil că un lider autentic, nu unul agresiv și dominator, înțelege că cea mai bună cale de atinge performanța este autonomizarea oamenilor din subordinea lui. Și o cale bună pentru a face acest lucru este calea spre self-leadership.

Cristian Dumitrache