0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Dezvoltă liderii din jurul tău
Carte

Dezvoltă liderii din jurul tău

Dezvoltă liderii din jurul tău. Editura Amaltea
Detalii carte

Autor(i): John C. Maxwell
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2004
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dezvoltarea calităţilor de lider la cei din jurul tău este calea spre succes în lumea competitivă de azi, pentru că singurul bun de valoare în oricare organizaţie sunt oamenii care o compun.

Sistemele se învechesc. Clădirile se deteriorează. Maşinile se strică. Dar oamenii pot să se dezvolte, să crească şi să devină mai eficienţi dacă au un lider care le înţelege valoarea potenţială.

„Dezvoltă liderii din jurul tău“ duce conducerea personală cu un pas mai departe, arătând cum să identifici şi să pregăteşti lideri potenţiali şi să creezi climatul unui spirit de echipa productiv.

Această continuare a bestseller-ului „Dezvoltă liderul din tine“ te va ajuta să creşti productivitatea ta personală şi a echipei, învăţându-te să-i ajuţi pe alţii să-şi atingă potenţialul maxim.

Admiţând că o companie nu poate să crească fără ca liderii ei să crească pe dinăuntru, John Maxwell te încurajează să creşti în organizaţia ta prin creşterea liderilor tăi.

Cel mai probabil că un lider autentic, nu unul agresiv şi dominator, înţelege că cea mai bună cale de atinge performanţa este autonomizarea oamenilor din subordinea lui. Şi o cale bună pentru a face acest lucru este calea spre self-leadership.

Cristian Dumitrache