0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Judecă
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Judecă

Cum iau marii lideri decizii inspirate

Autor(i): Noel M. Tichy, Warren G. Bennis
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Leadership
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 504 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Indiferent că sunteți conducătorul unui departament mic sau al unei corporații globale, „Judecă“ vă va oferi cadrul pentru evaluarea oricărei situații, luarea deciziei și, dacă este necesar, corectarea ei în faza de executare.

Vă va arăta cum să rezolvați problemele de resurse umane, strategie și managementul crizei, domenii care în general se suprapun. Și vă va ajuta să vă învățați întreaga echipă să ia mai des decizia corectă.

Nici o organizație nu-și poate permite să neglijeze o disciplină crucială ca cea a leadershipului și nici o altă carte precedentă nu a scos acest lucru atât de clar în evidență.

Tichy și Bennis dau viață modelului lor tri-dimensional cu ajutorul unor interviuri luate liderilor de talie mondială care au beneficiat sau au avut de suferit de pe urma deciziilor lor.

Aceste povestiri îi includ pe:

  • Jeff Immelt, președinte executiv al General Electric, a cărui decizie de a progresa prin cercetare și perfecționare a făcut din GE firma cu cea mai mare creștere tehnologică din lume;
  • Joel Klein, cancelar al Departamentului pentru Educație al orașului New York, care a luat decizii curajoase referitoare la profesori, elevi și părinți în timp ce transforma un sistem școlar aflat în suferință;
  • Jim McNerney, președinte executiv al Boeing, pe care analiza strategică l-a ajutat să-și revigoreze compania și să reinstaureze o cultură a încrederii și respectului;
  • A.G. Lafley, președinte executiv al Procter & Gamble, care a pariat pe o achiziție în valoare de 57 miliarde de dolari a companiei Gillette, reinventându-și astfel firma;
  • Brad Anderson, președinte executiv al Best Buy, care a luat decizia de a se dedica în întregime unei strategii focalizate pe client și care și-a ghidat oamenii pe parcursul implementării ei.

Marile decizii merită o carte comparabilă care să le explice, iar acum avem una. Citiți, învățați, bucurați-vă.

GEORGE P. SCHULTZ,fost secretar de stat al SUA

„Judecă“ este o realizare singulară. Este combinația potrivită de management și acțiune de leadership.

HOWARD SCHULTZ, fondator și președinte al Starbucks

Nu putem găsi ceva mai apropiat de o carte definitorie despre leadership.

AMITAI ETZIONI, autor al cărții „My Brother’s Keeper“