0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Managementul afacerilor: calea chinezească
Carte

Managementul afacerilor: calea chinezească

Managementul afacerilor: calea chinezească. Editura Integral
Cumpăr
Autor(i): Shengzhe Nie
Editura: Integral
Colecţia: China Integral
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 156 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Lucrarea de față este o premieră atât pentru spațiul editorial românesc, cât și mediul de afaceri est-european. Editura Integral propune o primă carte care tratează managementul afacerilor dintr-o perspectivă diferită, dar de mare succes.

Există, desigur, numeroase volume care abordează, din diverse unghiuri, managementul afacerilor și multe lucrări valoroase au fost deja traduse în limba română.

Aceasta este însă prima carte care abordează calea chinezească a managementul afacerilor și este de așteptat ca acest eveniment editorial să stârnească interesul atât al oamenilor de afaceri, cât și al publicului dornic să înțeleagă ce stă la baza miracolului economic care a făcut din China o mare putere economică a lumii.

Nu este o carte de teorie a managementului, ci o carte de practică a managementului, o culegere de tehnici și proceduri, ale căror detalii fac diferența dintre reușită și eșec.

Din această perspectivă, cartea se adresează celor ce fac lucrurile să se întâmple, celor ce își dezvoltă propria afacere,din întreprinderile mici, ca și angajaților din marile companii, mai obișnuiți cu rigoarea procedurilor corporatiste, și, nu în ultimă instanță, celor ce vor – sau măcar visează – să facă afaceri cu firme din China.