0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Managerul neoficial de proiect
Carte

Managerul neoficial de proiect

Managerul neoficial de proiect. Editura All
CumpărDetalii carte

Managementul de proiect la îndemâna oricui

Autor(i): Franklin Covey
Editura: All
Colecţia: Franklin Covey
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (16x23 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Descoperă această metodă de management al timpului şi al vieţii şi aplic-o atât la locul de muncă, cât şi acasă! Îţi vei descătuşa potenţialul şi te vei bucura de realizări tot mai impresionante.

Trăim într-o lume guvernată de viteză, de haos, confruntându-ne cu o avalanşă nestăvilită de informaţii. Cartea aceasta este instrumentul ideal pentru oricine are dificultăţi în a-şi organiza proiectele personale sau profesionale. Se adresează celor cărora li se cere „să rezolve repede“ orice problemă. Oamenii care mută munţii din loc la muncă, dar şi acasă. Oamenii de la care se aşteaptă să se descurce în orice situaţie, indiferent de greutăţile ivite în cale.

De pildă, în multe companii s-a creat această aşteptare legată de capacitatea angajaţilor de a coordona şi conduce proiecte. Însă sunt mari şanse ca respectivii angajaţi să nu fi făcut niciun fel de pregătire formală în domeniul managementului de proiect. Acesta nu este titlul oficial al postului pe care îl ocupă, poate nici măcar jobul ideal. Dar volumul de faţă te poate ajuta să obţii performanţele dorite din inedita postură de manager neoficial de proiect.

Cartea cuprinde sfaturi practice, învăţându-te elementele de bază într-o manieră perfect adaptată mediului de lucru şi vieţii de zi cu zi. Te vei întâlni cu exemplele grăitoare ale unor manageri neoficiali de proiect care au pus cu succes în practică această abordare. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: iniţierea, planificarea, execuţia, monitorizarea/controlul, finalizarea. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de anecdotele captivante şi memorabile extrase din situaţii reale.

În această carte, Kory, Suzette şi James au creat o schemă fantastică pentru managerii «neoficiali» de proiect. După ce veţi citi cele şapte capitole simple, veţi trece de la amatori la specialişti.

Jay Wilkinson, fondator şi CEO al Firespring

«Managerul neoficial de proiect» este cea mai bună carte din domeniul dezvoltării afacerilor pe care am citit-o. Orice persoană care urmează sfaturile din această carte va beneficia de un impact semnificativ şi pozitiv asupra propriei cariere.

Tim Rancourt, preşedinte al Departamentului de Inginerie şi Producţie la Northern Tool + Equipment

În contextul zilelor noastre, directorii trebuie să conducă şi să ducă la bun sfârşit proiecte dificile şi complexe, cu resurse limitate. Autorii Kogon, Blakemore şi Wood subliniază exemple şi tehnici practice, esenţiale pentru obţinerea succesului în vremurile pe care le trăim.

Michael Fung, fost CFO la Walmart U.S.