0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Afaceri
 3. Cărți: Management
 4. Managerul neoficial de proiect
Carte

Managerul neoficial de proiect

Coperta cărții: Managerul neoficial de proiect – Managementul de proiect la îndemâna oricui de la editura All.
Cartea: Managerul neoficial de proiect – Managementul de proiect la îndemâna oricui
Autor: Suzette Blakemore, Kory Kogon, James Wood
Editura: All
Cumpăr

Managementul de proiect la îndemâna oricui

Autor(i): Suzette Blakemore, Kory Kogon, James Wood
Editura: All
Colecţia: Franklin Covey
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (16x23 cm)
ISBN:9786065875180
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Descoperă această metodă de management al timpului și al vieții și aplic-o atât la locul de muncă, cât și acasă! Îți vei descătușa potențialul și te vei bucura de realizări tot mai impresionante.

Trăim într-o lume guvernată de viteză, de haos, confruntându-ne cu o avalanșă nestăvilită de informații. Cartea aceasta este instrumentul ideal pentru oricine are dificultăți în a-și organiza proiectele personale sau profesionale. Se adresează celor cărora li se cere „să rezolve repede“ orice problemă. Oamenii care mută munții din loc la muncă, dar și acasă. Oamenii de la care se așteaptă să se descurce în orice situație, indiferent de greutățile ivite în cale.

De pildă, în multe companii s-a creat această așteptare legată de capacitatea angajaților de a coordona și conduce proiecte. Însă sunt mari șanse ca respectivii angajați să nu fi făcut niciun fel de pregătire formală în domeniul managementului de proiect. Acesta nu este titlul oficial al postului pe care îl ocupă, poate nici măcar jobul ideal. Dar volumul de față te poate ajuta să obții performanțele dorite din inedita postură de manager neoficial de proiect.

Cartea cuprinde sfaturi practice, învățându-te elementele de bază într-o manieră perfect adaptată mediului de lucru și vieții de zi cu zi. Te vei întâlni cu exemplele grăitoare ale unor manageri neoficiali de proiect care au pus cu succes în practică această abordare. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea/controlul, finalizarea. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de anecdotele captivante și memorabile extrase din situații reale.

În această carte, Kory, Suzette și James au creat o schemă fantastică pentru managerii «neoficiali» de proiect. După ce veți citi cele șapte capitole simple, veți trece de la amatori la specialiști.

Jay Wilkinson, fondator și CEO al Firespring

«Managerul neoficial de proiect» este cea mai bună carte din domeniul dezvoltării afacerilor pe care am citit-o. Orice persoană care urmează sfaturile din această carte va beneficia de un impact semnificativ și pozitiv asupra propriei cariere.

Tim Rancourt, președinte al Departamentului de Inginerie și Producție la Northern Tool + Equipment

În contextul zilelor noastre, directorii trebuie să conducă și să ducă la bun sfârșit proiecte dificile și complexe, cu resurse limitate. Autorii Kogon, Blakemore și Wood subliniază exemple și tehnici practice, esențiale pentru obținerea succesului în vremurile pe care le trăim.

Michael Fung, fost CFO la Walmart U.S.

Cuprinsul cărţii: „Managerul neoficial de proiect“

 • Introducere: marcat de cicatricile eșecurilor și pregătit pentru o nouă abordare
 • Noul univers al managementului „neoficial“ de proiect
 • Oameni + Proces = Succes
 • Inițierea proiectului: mergi înainte sau te învârți în jurul cozii?
 • Planificarea proiectului: etape de referință sau miraj?
 • Execuția proiectului: deschizi drumuri sau te faci de râs?
 • Monitorizarea și controlul proiectului: rămâi rațional sau îți pierzi mințile?
 • Finalizarea proiectului: final fericit sau doar final?
 • Concluzii: e nevoie de autoritatea ta informală chiar acum!
 • Glosar
 • Note