0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Noul manager la minut
Carte

Noul manager la minut

Noul manager la minut. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 112 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Începe cu „a fost odată“ şi e, într-adevăr, o poveste: cea a unui tânăr care are un vis. Dar tonul şi abordarea acestei cărţi nu trebuie să inducă în eroare. Ea este mai mult decât o simplă istorisire la capătul căreia eroul îşi atinge scopul, iar noi aflăm o morală.

Pas cu pas, inserate în structura poveştii, descoperim mici comori de înţelepciune managerială, care concentrează zeci de ani de experienţă şi studii în domeniu: aproape la orice pagină o deschizi, poţi descoperi un principiu călăuzitor, o concluzie formulată clar şi uşor de memorat. Chiar şi acolo unde sunt cifre – fiindcă, ştim cu toţii, puţini sunt cei cărora le plac cifrele.

O continuare, aşa cum o arată şi titlul, a bestsellerului Manager la Minut, Noul Manager la Minut este o poveste pe alocuri amuzantă, căreia nu-i lipseşte suspansul, dar, în primul rând, un ghid practic destinat celor care aspiră la mult râvnitul post de conducere.

Din el înveţi cum să-ţi economiseşti timpul şi energia şi cum să relaţionezi cu ceilalţi astfel încât să aveţi cu toţii de câştigat.

Uneori, adevărurile îmbracă forme simple. Asta nu înseamnă că ele sunt la îndemâna tuturor, ci doar că aceia care le deţin au descoperit esenţialul.