0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Work Rules!
Carte

Work Rules!

Work Rules!. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Informaţii din interiorul Google, care vor schimba modul în care trăiţi şi lucraţi

Autor(i): Laszlo Bock
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 504 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Petrecem mai mult timp muncind decât făcând orice altceva. Nu este corect ca experienţa serviciului să fie demotivantă şi dezumanizantă într-o asemenea măsură“, spune Laszlo Bock, fostul director pentru Operaţiuni de Personal al companiei care a transformat interacţiunea dintre lume şi cunoaştere.

Inspirată din cele mai recente cercetări în domeniul economiei comportamentale şi bazată pe o înţelegere profundă a psihologiei umane, „Work Rules!“ oferă exemple din mai multe domenii, respectiv din companii celebre, dar care sunt nişte locuri de muncă îngrozitoare, sau din firme puţin cunoscute, dar care obţin rezultate spectaculoase, deoarece îşi preţuiesc şi îşi ascultă angajaţii.

Bock ne poartă prin interiorul Google, una dintre cele mai explozive companii din istorie, pentru a demonstra motivele pentru care apare permanent printre cei mai buni angajatori din lume.

Astfel, 15 ani de cercetare şi dezvoltare intensivă sunt transpuşi într-o serie de principii uşor de aplicat, indiferent dacă aveţi o echipă de o singură persoană sau de câteva mii.

O adevărată capodoperă.

Forbes.com

Un profil interesant al unei companii inovatoare, care continuă să schimbe lumea.

Kirkus Reviews

Anecdotele despre fondarea sau istoria Google şi discuţiile despre teoria managementului, psihologie şi economie comportamentală creează împreună o lectură fascinantă şi accesibilă.

Publishers Weekly

Din poziţia sa de VP People Operations, Laszlo Bock a contribuit decisiv la cultura organizaţională a Google – unul dintre cei mai iubiţi angajatori ai ultimului deceniu. Cartea dezvăluie ingredientele acestui succes. Ca fapt divers, Laszlo Bock s-a născut în România, în 1972.

Ascendis