0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Managementul timpului
  4. Arta de a opri timpul
Carte

Arta de a opri timpul

Mindfulness pentru oameni ocupați

Autor(i): Pedram Shojai
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 296 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Arta de a opri timpul“ este o carte plină de semnificații care, în mod sigur, vă va ajuta în aceste momente critice ale prezentului, când timpul pare că dispare cât ai clipi. O recomand cu mare încredere.

O carte minunată! Aceasta ne oferă în fiecare zi o mică lecție despre cum să fim mai conștienți și cum să încetinim ritmul sau să oprim timpul în loc.

Chris Evans, BBC Radio 2

Cum opriți timpul și obțineți mai multe de la viață? Urmați planul de 100 de zile al dragului meu prieten Pedram Shojai. Acest plan nu doar că va revoluționa modul în care trăiți fiecare zi, ci vă va aduce și un sentiment profund de bucurie în orice faceți sau experimentați!

Dr. Mark Hyman, director al Centrului Clinic de Medicină Funcțională din Cleveland și autorul bestsellerului „Eat Fat, Get Thin“

Cu toții ne dorim să avem mai mult timp în viața noastră, dar ce facem pentru acest lucru? Mai nimic! În „Arta de a opri timpul“, Pedram Shojai, autor de bestselleruri New York Times, ne ghidează spre obținerea succesului prin ceea ce el numește Prosperitatea timpului – adică, să avem timp pentru a realiza ceea ce ne dorim în viață fără să ne simțim presați, epuizați sau grăbiți. Cum obținem asta? Învățăm să oprim timpul. Pentru a face acest lucru, autorul ne conduce printr-un „Gong de 100 de zile“, ce se bazează pe practica chinezească de a aloca o anumită perioadă de timp, în fiecare zi, pentru a îndeplini o sarcină specifică. Acest ritual ne va ajuta să devenim prezenți și conștienți, să dezvoltăm noi obiceiuri, transformându-ne astfel fundamental relația pe care o avem cu timpul.