0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Managementul timpului
  4. Arta de a opri timpul
Carte

Arta de a opri timpul

Arta de a opri timpul. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Mindfulness pentru oameni ocupaţi

Autor(i): Pedram Shojai
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 296 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Arta de a opri timpul“ este o carte plină de semnificaţii care, în mod sigur, vă va ajuta în aceste momente critice ale prezentului, când timpul pare că dispare cât ai clipi. O recomand cu mare încredere.

O carte minunată! Aceasta ne oferă în fiecare zi o mică lecţie despre cum să fim mai conştienţi şi cum să încetinim ritmul sau să oprim timpul în loc.

Chris Evans, BBC Radio 2

Cum opriţi timpul şi obţineţi mai multe de la viaţă? Urmaţi planul de 100 de zile al dragului meu prieten Pedram Shojai. Acest plan nu doar că va revoluţiona modul în care trăiţi fiecare zi, ci vă va aduce şi un sentiment profund de bucurie în orice faceţi sau experimentaţi!

Dr. Mark Hyman, director al Centrului Clinic de Medicină Funcţională din Cleveland şi autorul bestsellerului „Eat Fat, Get Thin“

Cu toţii ne dorim să avem mai mult timp în viaţa noastră, dar ce facem pentru acest lucru? Mai nimic! În „Arta de a opri timpul“, Pedram Shojai, autor de bestselleruri New York Times, ne ghidează spre obţinerea succesului prin ceea ce el numeşte Prosperitatea timpului – adică, să avem timp pentru a realiza ceea ce ne dorim în viaţă fără să ne simţim presaţi, epuizaţi sau grăbiţi. Cum obţinem asta? Învăţăm să oprim timpul. Pentru a face acest lucru, autorul ne conduce printr-un „Gong de 100 de zile“, ce se bazează pe practica chinezească de a aloca o anumită perioadă de timp, în fiecare zi, pentru a îndeplini o sarcină specifică. Acest ritual ne va ajuta să devenim prezenţi şi conştienţi, să dezvoltăm noi obiceiuri, transformându-ne astfel fundamental relaţia pe care o avem cu timpul.