0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Coaching pentru performanță
Carte

Coaching pentru performanță

Practica și principiile coachingului și ale leadershipului

Autor(i): Sir John Whitmore
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 244 (14x20 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aflată la cea de-a patra ediție, „Coaching pentru performanță“ este biblia industriei și cu siguranță lucrarea de referință pe care se bazează cei care sunt implicați în activități de coaching.

Cartea prezintă un șablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conștientizare și responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor și a abilității de a asculta.

Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W pentru activități de coaching - Obiectiv, Realitate, Opțiune, Voință - ca format pentru cursurile de training.

Spre deosebire de cultura tradițională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potențialul clientului. Whitmore știe că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt conștienți.

Tradus în peste 22 limbi, acest instrument unic de training este utilizat de organizații mici și mari, din aproape toate colțurile lumii, de la Coca Cola, IBM și Ford Motor Company la Departamentele de Poliție din Hollywood sau Florida, pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale liderilor.

„Coaching pentru performanță“ ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce folosește, când și în ce măsură poate fi folosit și cine îl poate practica așa cum trebuie.

Această carte vă poate ajuta să recunoașteți potențialul și valoarea deosebită pe care o pune în joc activitatea de coaching și vă poate orienta pe calea unei descoperiri de sine care va avea un efect profund asupra succesului dumneavoastră în afaceri, sport sau alte domenii.

O lectură obligatorie pentru toți trainerii care doresc să se perfecționeze. Aducând laolaltă simplitatea procesului de coaching și scopul extins al acestei profesii într-un mod provocator și plăcut, „Coaching pentru performanță“ reprezintă o prognoză pentru evoluția necesară a lumii de business și de coaching.

Laura Whitworth, co-fondator al The Coaches Training Institute și autor al „Co-Active Coaching“

Coaching-ul este o preocupare zilnică a managerului modern, fiind în același timp o profesie, un stil de leadership, dar și un fel de a gândi al zilelor noastre. Persoanele care se simt atrase de perspectiva de a fi coach ar trebui să înceapă prin a citi această carte.

Ascendis