0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Marketing
  4. Coaching pentru performanţă
Carte

Coaching pentru performanţă

Coaching pentru performanţă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Practica şi principiile coachingului şi ale leadershipului

Autor(i): Sir John Whitmore
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 244 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aflată la cea de-a patra ediţie, „Coaching pentru performanţă“ este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care sunt implicaţi în activităţi de coaching.

Cartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta.

Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W pentru activităţi de coaching - Obiectiv, Realitate, Opţiune, Voinţă - ca format pentru cursurile de training.

Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt conştienţi.

Tradus în peste 22 limbi, acest instrument unic de training este utilizat de organizaţii mici şi mari, din aproape toate colţurile lumii, de la Coca Cola, IBM şi Ford Motor Company la Departamentele de Poliţie din Hollywood sau Florida, pentru dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale ale liderilor.

„Coaching pentru performanţă“ ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce foloseşte, când şi în ce măsură poate fi folosit şi cine îl poate practica aşa cum trebuie.

Această carte vă poate ajuta să recunoaşteţi potenţialul şi valoarea deosebită pe care o pune în joc activitatea de coaching şi vă poate orienta pe calea unei descoperiri de sine care va avea un efect profund asupra succesului dumneavoastră în afaceri, sport sau alte domenii.

O lectură obligatorie pentru toţi trainerii care doresc să se perfecţioneze. Aducând laolaltă simplitatea procesului de coaching şi scopul extins al acestei profesii într-un mod provocator şi plăcut, „Coaching pentru performanţă“ reprezintă o prognoză pentru evoluţia necesară a lumii de business şi de coaching.

Laura Whitworth, co-fondator al The Coaches Training Institute şi autor al „Co-Active Coaching“

Coaching-ul este o preocupare zilnică a managerului modern, fiind în acelaşi timp o profesie, un stil de leadership, dar şi un fel de a gândi al zilelor noastre. Persoanele care se simt atrase de perspectiva de a fi coach ar trebui să înceapă prin a citi această carte.

Ascendis