0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Feminitate
 4. Bărbaţi - Femei. Trăiască diferenţa!
Carte

Bărbaţi - Femei. Trăiască diferenţa!

Bărbaţi - Femei. Trăiască diferenţa!. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Autor(i): Pilar Sordo
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

 • De ce femeile se simt vinovate dacă îşi alocă timp doar pentru ele, pe când bărbaţii se ocupă de ei fără să aibă vreo remuşcare?
 • De ce femeile simt nevoia să se lamenteze şi să rezolve un conflict prin dialog, în timp ce bărbaţii îl rezolvă rapid în forul lor interior?
 • De ce femeile au, mai degrabă, tendinţa să se întristeze, iar bărbaţii, să se înfurie?
 • De ce bărbaţilor le place încă să se joace, în timp ce femeile renunţă la joc foarte devreme?
 • De ce bărbaţii vor să vadă lumea, pe când femeile vor să o simtă?
 • Ce este specific bărbaţilor?
 • Dar femeilor?
Combătând ideea conform căreia bărbaţii şi femeile sunt egali, psihologul Pilar Sordo ne propune, în această carte, soluţia de „a trece dincolo de genuri“, afirmând că bărbaţii şi femeile sunt complet diferiţi.

Graţie acestei viziuni – care presupune necesitatea de a accepta condiţia noastră de bărbaţi sau de femei cu toate implicaţiile ce decurg de aici –, este posibilă evitarea competiţiei care s-a instaurat şi se dezvoltă progresiv între sexe şi care a dus la o vizibilă masculinizare a femeii.

„BĂRBAŢI - FEMEI. Trăiască diferenţa!“ invită la echilibru şi complementaritate între laturile masculină şi feminină care există în fiecare dintre noi, oferindu-ne o serie de sugestii practice, menite să ne conducă la obţinerea autonomiei de care avem nevoie pentru atingerea echilibrului psihic şi a plenitudinii.

Nu este adevărat că bărbaţii şi femeile sunt la fel; dimpotrivă, sunt total diferiţi! Trebuie să învăţăm să ţinem seama de ceea ce ne diferenţiază pentru a putea construi o relaţie de complementaritate cu celălalt sex.

Pilar Sordo