0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Feminitate
 4. Bărbați - Femei. Trăiască diferența!
Carte

Bărbați - Femei. Trăiască diferența!

Autor(i): Pilar Sordo
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

 • De ce femeile se simt vinovate dacă își alocă timp doar pentru ele, pe când bărbații se ocupă de ei fără să aibă vreo remușcare?
 • De ce femeile simt nevoia să se lamenteze și să rezolve un conflict prin dialog, în timp ce bărbații îl rezolvă rapid în forul lor interior?
 • De ce femeile au, mai degrabă, tendința să se întristeze, iar bărbații, să se înfurie?
 • De ce bărbaților le place încă să se joace, în timp ce femeile renunță la joc foarte devreme?
 • De ce bărbații vor să vadă lumea, pe când femeile vor să o simtă?
 • Ce este specific bărbaților?
 • Dar femeilor?
Combătând ideea conform căreia bărbații și femeile sunt egali, psihologul Pilar Sordo ne propune, în această carte, soluția de „a trece dincolo de genuri“, afirmând că bărbații și femeile sunt complet diferiți.

Grație acestei viziuni – care presupune necesitatea de a accepta condiția noastră de bărbați sau de femei cu toate implicațiile ce decurg de aici –, este posibilă evitarea competiției care s-a instaurat și se dezvoltă progresiv între sexe și care a dus la o vizibilă masculinizare a femeii.

„BĂRBAȚI - FEMEI. Trăiască diferența!“ invită la echilibru și complementaritate între laturile masculină și feminină care există în fiecare dintre noi, oferindu-ne o serie de sugestii practice, menite să ne conducă la obținerea autonomiei de care avem nevoie pentru atingerea echilibrului psihic și a plenitudinii.

Nu este adevărat că bărbații și femeile sunt la fel; dimpotrivă, sunt total diferiți! Trebuie să învățăm să ținem seama de ceea ce ne diferențiază pentru a putea construi o relație de complementaritate cu celălalt sex.

Pilar Sordo