0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. 100 de metode simple prin care puteți preveni boala Alzheimer și tulburările de memorie asociate vârstei
Carte

100 de metode simple prin care puteți preveni boala Alzheimer și tulburările de memorie asociate vârstei

Autor(i): Jean Carper
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 352 (15x22 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cei mai mulți dintre noi cred că sunt foarte puține măsuri de prevenție sau chiar că nu este nimic de făcut pentru a evita boala Alzheimer. Oamenii de știință ne demonstrează însă că lucrurile nu mai stau așa. De fapt, cercetători renumiți din acest domeniu știu în prezent că cea mai bună soluție pe care o avem la îndemână sau, poate, chiar singura noastră speranță în lupta împotriva bolii Alzheimer este aceea de a preveni instalarea ei.

După ce renumita autoare de bestselleruri Jean Carper a descoperit că este purtătoarea genei care o face susceptibilă de a dezvolta boala Alzheimer, s-a hotărât să găsească toate dovezile științifice recente în sprijinul evitării acestei boli, care face ravagii în întreaga lume.

Ea a descoperit astfel 100 de modalități extrem de simple, testate științific, prin care putem reduce la minimum posibilitatea de a cădea victime bolii Alzheimer, declinului memoriei și altor forme de demență.

  • Știați că vitamina B12 are un rol important în a împiedica deteriorarea creierului?
  • Că sucul de mere are aceleași efecte favorabile ca unul dintre medicamentele folosite în boala Alzheimer?
  • Că navigarea pe Internet întărește celulele creierului și le împiedică să îmbătrânească?
  • Sau că infecțiile banale și o substanță folosită pe scară largă pentru anestezia generală pot declanșa boala Alzheimer?
  • Ori că meditația favorizează dezvoltarea de noi neuroni?
  • Și că exercițiile fizice au rol benefic pentru creierul nostru?

Este de ajuns să luați fie și numai câteva măsuri preventive, pentru a evita cât mai mult posibil instalarea bolii Alzheimer și a vă schimba astfel în bine viitorul.

Dacă reușiți să amânați fie și cu cinci ani declanșarea bolii, reduceți deja la jumătate posibilitatea instalării ei. Amânați cu zece ani „întâlnirea“ cu boala Alzheimer și veți avea toate șansele să trăiți până la o vârstă înaintată, fără să fi avut de suferit de pe urma ei.

Cartea lui Jean Carper vă va schimba atitudinea față de această boală și vă va oferi niște răspunsuri surprinzătoare în privința sănătății creierului, ajutându‑vă să nu vă confruntați cu această boală necruțătoare.