0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Al cincilea element al sănătății
Carte

Al cincilea element al sănătății

Al cincilea element al sănătății. Editura Life Style
Cumpăr

Terapia cu câmp electromagnetic pulsator

Autor(i): Bryant A. Meyers
Editura: Life Style
Colecţia: Citește sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru a trăi, avem nevoie de hrană, apă, lumina soarelui și oxigen, dar există un al cincilea element al sănătății, la fel de important și adesea neglijat: câmpul magnetic al Pământului și câmpurile electromagnetice pulsatoare (CEMP) asociate acestuia.

În această carte sunt explorate motivele pentru care în momentul de față planeta noastră nu ne mai poate oferi în mod corespunzător aceste energii vitale și modul în care noua știință a terapiei CEMP (o ramură a medicinei energetice), bazată pe teoria modernă a câmpului cuantic, poate fi o soluție a acestei probleme, având următoarele beneficii:

  • elimină durerea și inflamația în mod natural;
  • asigură un somn profund, revigorant;
  • crește energia și vitalitatea;
  • te face să te simți mai tânăr, mai puternic și mai flexibil;
  • asigură sănătatea și rezistența oaselor;
  • ajută organismul în procesele de vindecare și regenerare;
  • îmbunătățește circulația sangvină și sănătatea inimii.

Cel mai important este că medicina energetică nu mai este un domeniu marginal. Aproape zilnic sunt publicate articole, cărți, studii clinice și materiale științifice referitoare la aplicațiile medicale încununate de succes ale diferitelor tipuri de energie, găsindu și calea spre public. În sfârșit începem să înțelegem corelația și dependența atât de importantă dintre noi înșine și mediul înconjurător.

Cartea de față explică întreaga istorie, evoluția, experiența practică și beneficiile fundamentale pentru sănătate ale câmpurilor electromagnetice pulsatoare destinate utilizării la domiciliu.

Toate acestea într un limbaj pe care oricine îl va înțelege ușor și va putea să l urmărească fără probleme, presărat cu numeroase dovezi științifice care îi sporesc credibilitatea.

Wolfgang Jaksch, CEO Swiss Bionic Solutions