0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. În căutarea memoriei
Carte

În căutarea memoriei

În căutarea memoriei. Editura Life Style
Cumpăr

Lupta cu boala Alzhaimer

Autor(i): Dr. Joseph Jebelli,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afectează direct milioane de oameni din lumea întreagă și, indirect, familiile și prietenii acestora. Începând cu 2016, a depășit bolile cardiovasculare ca principală cauză a decesului în Anglia și Țara Galilor.

Pe fondul general al îmbătrânirii populației, oamenii de știință sunt angajați într-o cursă contra cronometru pentru găsirea unor tratamente eficiente de ameliorare a acestei cumplite boli.

Printre acești cercetători se numără și Joseph Jebelli, specialist în neuroștiințe. Hotărât să scutească alte familii de experiențele zguduitoare prin care a trecut el însuși, s-a hotărât să scrie această carte, care explică ce s-a întâmplat cu bunicul lui.

„În căutarea memoriei“ ne poartă înăuntrul creierului uman, ca să înțelegem cum acționează boala Alzheimer, pentru ca apoi, într-o îmbinare palpitantă a istoriei cu știința, să ne prezinte eforturile care se fac în toată lumea pentru găsirea răspunsurilor.

„În căutarea memoriei“ este cartea definitorie pentru trecutul, prezentul și viitorul bolii Alzheimer.

Jebelli reușește o explorare lucidă și încărcată emoțional a științei despre Alzheimer, aducându-i în scenă atât pe cei care investighează boala, cât și pe cei care o îndură.

Publishers Weekly

În această prezentare accesibilă și meticulos documentată a unei boli distructive, autorul împletește într-un mod tulburător aspectele științifice curente cu poveștile tragice ale familiilor afectate.

Sunday Times