0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. În căutarea memoriei
Carte

În căutarea memoriei

În căutarea memoriei. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Lupta cu boala Alzhaimer

Autor(i): Dr. Joseph Jebelli,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să ştii
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afectează direct milioane de oameni din lumea întreagă şi, indirect, familiile şi prietenii acestora. Începând cu 2016, a depăşit bolile cardiovasculare ca principală cauză a decesului în Anglia şi Ţara Galilor.

Pe fondul general al îmbătrânirii populaţiei, oamenii de ştiinţă sunt angajaţi într-o cursă contra cronometru pentru găsirea unor tratamente eficiente de ameliorare a acestei cumplite boli.

Printre aceşti cercetători se numără şi Joseph Jebelli, specialist în neuroştiinţe. Hotărât să scutească alte familii de experienţele zguduitoare prin care a trecut el însuşi, s-a hotărât să scrie această carte, care explică ce s-a întâmplat cu bunicul lui.

„În căutarea memoriei“ ne poartă înăuntrul creierului uman, ca să înţelegem cum acţionează boala Alzheimer, pentru ca apoi, într-o îmbinare palpitantă a istoriei cu ştiinţa, să ne prezinte eforturile care se fac în toată lumea pentru găsirea răspunsurilor.

„În căutarea memoriei“ este cartea definitorie pentru trecutul, prezentul şi viitorul bolii Alzheimer.

Jebelli reuşeşte o explorare lucidă şi încărcată emoţional a ştiinţei despre Alzheimer, aducându-i în scenă atât pe cei care investighează boala, cât şi pe cei care o îndură.

Publishers Weekly

În această prezentare accesibilă şi meticulos documentată a unei boli distructive, autorul împleteşte într-un mod tulburător aspectele ştiinţifice curente cu poveştile tragice ale familiilor afectate.

Sunday Times