0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Tiroida şi glandele suprarenale
Carte

Tiroida şi glandele suprarenale

Tiroida şi glandele suprarenale. Editura Life Style
Detalii carte

4 săptămâni pentru echilibrarea metabolismului şi activităţii hormonale

Autor(i): Dr. Aviva Romm,
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 496 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cea mai bine vândută carte despre tiroidă pe amazon.com

Am ajutat mii de femei să-şi transforme sănătatea şi viaţa şi mi-ar plăcea să te ajut şi pe tine

Aviva Romm

Suferi de oboseală sau confuzie mentală, ai senzaţia că eşti copleşită, că nu dormi bine, că eşti dezechilibrată hormonal sau că nu poţi scăpa de kilogramele în plus?

Ai fost diagnosticată cu o boală autoimună?

Pentru prea multe femei răspunsul este da. În plus, cele mai multe astfel de simptome şi tulburări nu sunt tratate niciodată, problemele devenind cronice.

Motivul? Medicina convenţională fie le ignoră, fie oferă remedii farmaceutice rapide, care nu ţin cont de cauzele reale.

Având la bază descoperiri ştiinţifice inovatoare şi o practică clinică prin care a ajutat zeci de mii de femei, acest program holistic de patru săptămâni întăreşte şi echilibrează mai multe sisteme din organism, printre cele mai importante fiind tiroida şi glandele suprarenale.

Cartea aceasta îţi va arăta cum să-ţi transformi alimentaţia şi stilul de viaţă prin schimbări simple, eficiente şi durabile astfel încât să scapi de surplusul toxic care îţi afectează organismul şi să poţi duce o viaţă sănătoasă şi plină de energie.

O lucrare excepţională care îmbină ştiinţa, compasiunea şi competenţa clinică. Dacă eşti una dintre milioanele de femei care s-au săturat să mai fie bolnave şi obosite, cartea aceasta e pentru tine. Dacă ai fost diagnosticată cu oboseală suprarenală, hipertiroidie sau tiroidită autoimună, cartea aceasta e pentru tine. Urmează programul şi recapătă-ţi pofta de viaţă.

Dr. Christiane Northrup, autoarea cărţii „Women`s Body, Women`s Wisdom“

Tratamentele farmaceutice pentru problemele tiroidei şi glandelor suprarenale oferă rezolvări de scurtă durată, concentrate pe simptome. Din fericire, dr. Romm ne arată că alegerile legate de stilul de viaţă încorporate într-un program coerent şi cuprinzător pot soluţiona ceea ce se află la baza acestor probleme, netezind calea spre o ameliorare radicală şi recăpătarea sănătăţii.

Dr. David Perlmutter, autorul bestsellerului „Grain Brain“

Iniţial, înainte de a fi diagnosticată cu hipertiroidie, doctorul m-a trimis la plimbare spunându-mi că sunt doar stresată. Dr. Romm este un medic excepţional şi o voce a speranţei pentru noi, femeile pe care medicina convenţională nu le aude.