0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Tiroida și glandele suprarenale
Carte

Tiroida și glandele suprarenale

Tiroida și glandele suprarenale. Editura Lifestyle
Cumpăr

4 săptămâni pentru echilibrarea metabolismului și activității hormonale

Autor(i): Dr. Aviva Romm,
Editura: Lifestyle
Colecţia: Citește sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 496 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cea mai bine vândută carte despre tiroidă pe amazon.com

Am ajutat mii de femei să-și transforme sănătatea și viața și mi-ar plăcea să te ajut și pe tine

Aviva Romm

Suferi de oboseală sau confuzie mentală, ai senzația că ești copleșită, că nu dormi bine, că ești dezechilibrată hormonal sau că nu poți scăpa de kilogramele în plus?

Ai fost diagnosticată cu o boală autoimună?

Pentru prea multe femei răspunsul este da. În plus, cele mai multe astfel de simptome și tulburări nu sunt tratate niciodată, problemele devenind cronice.

Motivul? Medicina convențională fie le ignoră, fie oferă remedii farmaceutice rapide, care nu țin cont de cauzele reale.

Având la bază descoperiri științifice inovatoare și o practică clinică prin care a ajutat zeci de mii de femei, acest program holistic de patru săptămâni întărește și echilibrează mai multe sisteme din organism, printre cele mai importante fiind tiroida și glandele suprarenale.

Cartea aceasta îți va arăta cum să-ți transformi alimentația și stilul de viață prin schimbări simple, eficiente și durabile astfel încât să scapi de surplusul toxic care îți afectează organismul și să poți duce o viață sănătoasă și plină de energie.

O lucrare excepțională care îmbină știința, compasiunea și competența clinică. Dacă ești una dintre milioanele de femei care s-au săturat să mai fie bolnave și obosite, cartea aceasta e pentru tine. Dacă ai fost diagnosticată cu oboseală suprarenală, hipertiroidie sau tiroidită autoimună, cartea aceasta e pentru tine. Urmează programul și recapătă-ți pofta de viață.

Dr. Christiane Northrup, autoarea cărții „Women’s Body, Women’s Wisdom“

Tratamentele farmaceutice pentru problemele tiroidei și glandelor suprarenale oferă rezolvări de scurtă durată, concentrate pe simptome. Din fericire, dr. Romm ne arată că alegerile legate de stilul de viață încorporate într-un program coerent și cuprinzător pot soluționa ceea ce se află la baza acestor probleme, netezind calea spre o ameliorare radicală și recăpătarea sănătății.

Dr. David Perlmutter, autorul bestsellerului „Grain Brain“

Inițial, înainte de a fi diagnosticată cu hipertiroidie, doctorul m-a trimis la plimbare spunându-mi că sunt doar stresată. Dr. Romm este un medic excepțional și o voce a speranței pentru noi, femeile pe care medicina convențională nu le aude.