0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Totul despre alergii
Carte

Totul despre alergii

Totul despre alergii. Editura Life Style
Cumpăr

Cauze și tratamente clasice și alternative

Autor(i): Dr. Earl Mindell, Dr. Pamela Wartian Smith,
Editura: Life Style
Colecţia: Citește sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă suferi de o alergie sau ai o problemă de sănătate recurentă, pe care nu reușești s-o rezolvi, cartea aceasta e pentru tine.

În general, când ai o alergie, știi. Simptomele apar repede și se pot manifesta ca reacții moderate (strănutat sau mâncărimi) sau pot avea efecte severe, cum ar fi anafilaxia. Dar alergiile și intoleranțele sunt adesea vinovații ascunși care stau la baza multor boli.

Partea I prezintă cauzele alergiilor și cele mai eficiente metode de tratament, convenționale și alternative. Abordează de asemenea și înmulțirea cazurilor de alergii alimentare și de mediu, mai ales la copii.

Partea a II-a oferă sfaturi și sugestii practice pentru afecțiunile astmatice, bolile de piele și alte reacții alergice acasă și la locul de muncă.

Partea a III-a cuprinde un ghid al medicamentelor și suplimentelor antialergice, precum și alte opțiuni de tratament.

Scrisă într-un stil clar, ușor de înțeles, cartea oferă instrumentele necesare pentru identificarea alergiilor, precum și mijloacele pentru ameliorarea simptomelor acestora.

Autorii oferă sfaturi pentru protejarea împotriva alergiilor acasă și la locul de muncă, precum și sfaturi despre cum să trăiești cu animalele de companie și cum să călătorești în condiții de siguranță. De asemenea, trec în revistă 60 de suplimente antialergice și antiastmatice, cum ar fi boswellia, enzime digestive, quercetină și MSM, precum și o descriere generală a tratamentelor convenționale. Alergiile nu sunt doar supărătoare, sunt un semn al unei dereglări imunitare.

Lisa James, Energy Times