0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Totul despre alergii

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Totul despre alergii

Totul despre alergii. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Cauze şi tratamente clasice şi alternative

Autor(i): Dr. Earl Mindell, Dr. Pamela Wartian Smith,
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă suferi de o alergie sau ai o problemă de sănătate recurentă, pe care nu reuşeşti s-o rezolvi, cartea aceasta e pentru tine.

În general, când ai o alergie, ştii. Simptomele apar repede şi se pot manifesta ca reacţii moderate (strănutat sau mâncărimi) sau pot avea efecte severe, cum ar fi anafilaxia. Dar alergiile şi intoleranţele sunt adesea vinovaţii ascunşi care stau la baza multor boli.

Partea I prezintă cauzele alergiilor şi cele mai eficiente metode de tratament, convenţionale şi alternative. Abordează de asemenea şi înmulţirea cazurilor de alergii alimentare şi de mediu, mai ales la copii.

Partea a II-a oferă sfaturi şi sugestii practice pentru afecţiunile astmatice, bolile de piele şi alte reacţii alergice acasă şi la locul de muncă.

Partea a III-a cuprinde un ghid al medicamentelor şi suplimentelor antialergice, precum şi alte opţiuni de tratament.

Scrisă într-un stil clar, uşor de înţeles, cartea oferă instrumentele necesare pentru identificarea alergiilor, precum şi mijloacele pentru ameliorarea simptomelor acestora.

Autorii oferă sfaturi pentru protejarea împotriva alergiilor acasă şi la locul de muncă, precum şi sfaturi despre cum să trăieşti cu animalele de companie şi cum să călătoreşti în condiţii de siguranţă. De asemenea, trec în revistă 60 de suplimente antialergice şi antiastmatice, cum ar fi boswellia, enzime digestive, quercetină şi MSM, precum şi o descriere generală a tratamentelor convenţionale. Alergiile nu sunt doar supărătoare, sunt un semn al unei dereglări imunitare.

Lisa James, Energy Times