0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Cum poate mintea să vindece corpul
Carte

Cum poate mintea să vindece corpul

Cum poate mintea să vindece corpul. Editura Niculescu
Cumpăr
Autor(i): Dr. David R. Hamilton,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 344 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Cum poate mintea să vindece corpul“, scrisă de omul de știință David R. Hamilton, explorează puterea vizualizării, a credinței și a gândirii pozitive, precum și efectele acestor tehnici asupra corpului nostru.

Grație meditației revoluționare de vindecare cuantică, prin care ne putem schimba la nivel celular, dr. Hamilton ne arată cum ne putem folosi imaginația pentru a stimula sistemul propriu de apărare al organismului, cu scopul de a ne vindeca de diverse boli, afecțiuni și dureri.

Citind această carte, veți învăța cum, datorită îmbinării dintre știință și credință, vă puteți vindeca mult mai ușor decât înainte.

David Hamilton este un adevărat expert în privința modului în care mintea și gândurile noastre ne pot schimba fizic organismul.

Daily Express

Ca om de știință care a acceptat noua conștiință, dr. David Hamilton a creat o punte ce va fi de folos tututor celor care încearcă să înțeleagă legătura dintre corp, minte și șinele nostru spiritual.

David Hamilton are unicul talent de a combina spiritualitatea cu știința într-un mod simplu, dar semnificativ. Toată lumea trebuie să citească această carte!

Suzy Greaves, editor Health & Fitness Magazine