Manual de tehnica masajului terapeutic în practica medicală și kinetoterapia | Jovis.roCarte: „Manual de tehnica a masajului terapeutic în practica medicală și kinetoterapia complementară. Vol. 1+2+3“; Editura Universitară; Autor(i): Anghel Diaconu; 534, 1082, 1458 pag. COMANDĂ ACUM! Expediția prin poștă sau curier.">

0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Manual de tehnica a masajului terapeutic în practica medicală și kinetoterapia complementară. Vol. 1+2+3
Carte

Manual de tehnica a masajului terapeutic în practica medicală și kinetoterapia complementară. Vol. 1+2+3

Autor( i ): Anghel Diaconu
Editura: Universitară
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 534, 1082, 1458 ( 17x24 cm )
Preţ: 350,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Manualul de tehnică a masajului terapeutic“ este o apariție editorială necesară, are caracter de monografie și calitățile unei ample prezentări, respectând toate secvențele ce se impun unui manual detaliat pentru a oferi informațiile necesare formării profesionale pe secțiunea de masaj terapeutic pentru balneofizioterapeut și fiziokinetoterapeut.

În literatura medicală din tara noastră și din numeroase alte țări nu au fost publicate, până în prezent, monografii dedicate manevrelor și tehnicilor de executare a masajului terapeutic.

Aceasta lucrare, „Manual de tehnică a masajului terapeutic“, are meritul de a înlătură golul existent în domeniu. Autorul lucrării, Anghel Diaconu, specialist în balneo-fizioterapie și masaj, având o îndelungată experiență în domeniu, a obținut rezultate remarcabile în ameliorarea stării de sănătate a unui mare număr de pacienți.

Cartea își propune o abordare complexă și amănunțită a tehnicilor de masaj, ca metodă de tratament asociată kinetoterapiei și fizioterapiei.

Această monografie vine în sprijinul celor care se specializează în acest domeniu, prin furnizarea cunoștințelor teoretice și practice necesare.

Parcurgând monografia am constatat bogăția de informații cu aplicabilitate practică, utile maseurilor și fizioterapeuților cu pregătire diferită (elevi și studenți). Maseurul trebuie să fie un bun cunoscător al tainelor acestei adevărate arte de comunicare nonverbală cu omul suferind, de transmitere a unor mesaje din exterior menite să-i rearmonizeze funcționalitatea somato-psihică.

Conf. Dr. Gilda Mologhianu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ și INRMFB