0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Masajul terapeutic
Carte

Masajul terapeutic

Masajul terapeutic. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Un ghid de la A la Z pentru mai mult de 40 de probleme medicale

Autor(i): Maureen Abson
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 75,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru uzul maseurilor profesionişti şi amatori

Acest ghid practic şi accesibil de folosire a masajului pentru ameliorarea unui mare număr de afecţiuni medicale îi va instrui atât pe cei care practică masajul la nivel profesionist, cât şi pe maseurii amatori, care doresc să contribuie într-un mod eficient şi lipsit de riscuri la starea de bine a unui prieten sau a unui membru al familiei.

Cititorul poate găsi cu uşurinţă tratamentele ordonate alfabetic pentru mai multe boli, cum ar fi astm, scleroză multiplă, umăr îngheţat sau durerea de călcâi.

Nu sunt ignorate problemele considerate a fi mai puţin grave, ca durerile de cap sau schimbările aduse de menopauză, şi nici cele de natură psihologică (anxietate sau sindrom de stres posttraumatic).

Armonizând cunoştinţele orientale şi occidentale despre corp, sănătate şi wellness, acest compendiu uşor de folosit defineşte şi detaliază fiecare afecţiune, orice contraindicaţie pentru masaj, precum şi protocoalele şi instrucţiunile de masaj.

Scrisă de un practician şi profesor internaţional renumit, „Masajul terapeutic“ va fi o carte de referinţă atât pentru cabinetele de specialitate, cât şi pentru acasă.