0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Masajul terapeutic
Carte

Masajul terapeutic

Un ghid de la A la Z pentru mai mult de 40 de probleme medicale

Autor(i): Maureen Abson
Editura: Lifestyle
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 75,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru uzul maseurilor profesioniști și amatori

Acest ghid practic și accesibil de folosire a masajului pentru ameliorarea unui mare număr de afecțiuni medicale îi va instrui atât pe cei care practică masajul la nivel profesionist, cât și pe maseurii amatori, care doresc să contribuie într-un mod eficient și lipsit de riscuri la starea de bine a unui prieten sau a unui membru al familiei.

Cititorul poate găsi cu ușurință tratamentele ordonate alfabetic pentru mai multe boli, cum ar fi astm, scleroză multiplă, umăr înghețat sau durerea de călcâi.

Nu sunt ignorate problemele considerate a fi mai puțin grave, ca durerile de cap sau schimbările aduse de menopauză, și nici cele de natură psihologică (anxietate sau sindrom de stres posttraumatic).

Armonizând cunoștințele orientale și occidentale despre corp, sănătate și wellness, acest compendiu ușor de folosit definește și detaliază fiecare afecțiune, orice contraindicație pentru masaj, precum și protocoalele și instrucțiunile de masaj.

Scrisă de un practician și profesor internațional renumit, „Masajul terapeutic“ va fi o carte de referință atât pentru cabinetele de specialitate, cât și pentru acasă.