0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Medicina Spirituală
Carte

Medicina Spirituală

Medicina Spirituală. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Cum să creezi sănătate şi abundenţă în viaţa ta conectându-te la sursa inteligenţei superioare

Autor(i): Dr. Alberto Villoldo
Editura: Vidia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Indiferent dacă suferi de o boală cauzată de stilul tău de viaţă ori eşti secat fizic, mental sau emoţional de tot ce îţi impune viaţa, medicina spirituală te poate ajuta să te simţi mai bine şi să îţi dezvolţi un nou simţ al scopului.

Dacă vrei să repari laboratorul alchimic din creierul tău, poţi să rezolvi problemele de sănătate înainte ca ele să se manifeste în corpul tău şi să experimentezi o stare de bine la fiecare nivel al fiinţei tale.

Cum să creezi sănătate şi abundenţă în viaţa ta conectându-te la sursa inteligenţei superioare

În vremurile moderne mintea noastră, emoţiile relaţiile noastre şi corpurile noastre au luat-o razna. Noi ştim toate astea, dar tindem să le ignorăm până în momentul în care se întâmplă ceva foarte rău – un diagnostic care ne bagă în sperieţi, o depresie gravă, o relaţie care se destramă, moartea unei persoane dragi sau pur şi simplu un sistem imunitar slăbit care atrage boli după boli.

În Occident există un sistem care se ocupă de maladii, iar medicina identifică mii de boli şi o multitudine de remedii. Medicina Spiritului Unic, pe de altă parte, este un sistem care se ocupă de sănătate şi identifică o singură boală şi un singur leac.

Boala este că ne-am înstrăinat de sentimentele noastre, de corpurile noastre, de pământ şi de Spirit.

Leacul e să experimentăm Unitatea primordială cu tot ce există, abordare care ne va restaura armonia interioară şi ne va facilita vindecarea de toate maladiile, oricare ar fi originea lor.

Cu toţii ne dorim ca durata de sănătate – perioada în care avem o sănătate optimă – să coincidă cu durata de viaţă. Medicina Spiritului Unic e menită să ne asigure o stare de bine optimă, ocupându-se de cauza fundamentală a suferinţei fizice, psihice şi emoţionale în loc să trateze simptomele. Pe măsură ce întregul tău sistem intră în echilibru, alimentele vor înceta să te mai otrăvească, corpul tău va începe să se repare şi să se vindece în mod natural, relaţiile tale nu vor mai fi bătălii emoţionale, iar sentimentul că eşti separat de natură şi de Spirit va dispărea.