0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Vindecarea vibrațională
Carte

Vindecarea vibrațională

Înțelege-ți tipul energetic pentru a avea o viață împlinită și echilibrată

Autor(i): Jaya Jaya Myra
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 185 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă vă doriți o stare generală de bine, sănătate, echilibru, dezvoltarea abilității de a lua cele mai bune decizii, este important să învățați să vă cunoașteți cu adevărat și să lucrați cu energia vitală. Pornind de la întrebări simple care vă ajută să vă determinați tipul energetic, temperamentul și scopul în viață, „Vindecarea vibrațională“ este un manual excelent care vă îndrumă pașii pentru a vă crea o viață echilibrată și sănătoasă.

Veți parcurge toate conceptele fundamentale necesare pentru a înțelege ce înseamnă vindecare vibrațională și, bineînțeles, veți afla cum să aplicați eficient metodele sale. Veți învăța ce este energia subtilă, care este sursa ei și cum se deplasează în corp. Veți explora cele zece chakre și vă veți determina constituția și temperamentul. Veți primi informații despre cum colaborează mintea, corpul și sufletul pentru a da naștere ființei dumneavoastră unice.

„Vindecarea vibrațională“ vă oferă o perspectivă nouă asupra vieții, motivându-vă totodată să explorați în profunzime ce contează cu adevărat: propria ființă.

Dacă sunteți în căutarea unor alternative naturale pentru o viață sănătoasă, echilibrată și împlinită, „Vindecarea vibrațională“ vă oferă câteva soluții practice. Veți explora relația dinamică dintre energie și sănătate și veți afla din paginile cărții care sunt tehnicile de vindecare vibrațională cele mai potrivite pentru propria persoană.

Ușor de citit și plin de informații utile, acest volum remarcabil vă oferă indicații practice ca să puteți lucra cu o gamă vastă de tehnici terapeutice. Printre acestea se numără vizualizarea, mantra, aromaterapia, meditația, folosirea plantelor medicinale și multe altele. Metodele și tehnicile prezentate vă ajută să vă creați propriul program de vindecare.

Mai mult, veți găsi spre finalul cărții și un capitol dedicat terapeuților, celor care au înclinația și dorința de a-i vindeca pe alții. Myra vă împărtășește informațiile și perspectivele pe care le-a dobândit în ani de studiu, sub îndrumarea unor maeștri iluminați.

Dacă sunteți în căutarea unor alternative la sistemul occidental de vindecare bazat pe chimicale, această carte este un punct valoros de pornire. În „Vindecarea vibrațională“, Jaya Jaya Myra dezvăluie fundamentele puternice ale vindecării orientale, prezentându-le în așa fel încât să fie ușor de înțeles de gândirea occidentală.

Spirituality Today

Myra este o oratoare excelentă! O cunosc de mulți ani și sunt foarte impresionat de înțelepciunea ei.

Shomik Chaudhuri, cofondator Institute of International Social Development

Cartea este organizată eficient astfel încât cititorul să înțeleagă mai întâi fundamentele, apoi subiectele care merg mai în profunzime, fiind explicate teme dificile.

Goodreads.com