0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Motivaţional
  4. Adio, zi de luni !
Carte

Adio, zi de luni !

Adio, zi de luni !. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Metode inovative pentru redescoperirea entuziasmului de a merge la serviciu

Autor(i): Dan Miller
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pentru toţi cei cărora le este groază să se ducă la muncă luni dimineaţa, un set de sfaturi inspirationale despre cum să găseşti într-o eră nesigură, acea profesie care să-ţi aducă împlinire.

Urăşti ziua de luni?

Dacă da, atunci ce anume te ţine legat de slujba ta actuală?

Dacă răspunsul este pentru că îţi oferă un venit constant ce reprezintă promisiunea unei pensii asigurate, atunci pregăteşte-te să fii foarte dezamăgit. În economia volatilă de azi, să vii la program, la o slujbă pe care o urăşti, nu implică nici un fel de siguranţă.

Singura modalitate de a te simţi cu adevărat în siguranţă, este dacă ne urmăm adevărata vocaţie şi găsim o muncă creativă ce se potriveşte vocaţiei şi pasiunii respective.

Sfaturile practice din care ne putem inspira, prezentate în cartea „Adio zi de luni!“, se adresează oamenilor care au nevoie de îndrumare în a-şi relansa cariera sau afacerea, celor care vor să rămână în actualul lor job, dar care vor să revitalizeze tiparul învechit de program de la 9 la 5 şi managerilor dispuşi să înţeleagă cum anume vor oamenii să muncească în ziua de azi.

Pentru toţi aceştia, mesajul autorului este clar: dacă sunteţi unul dintre acei oameni care urăsc să se ducă luni la muncă, atunci faceţi ceva în privinţa asta!