0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Motivațional
  4. Adio, zi de luni !
Carte

Adio, zi de luni !

Metode inovative pentru redescoperirea entuziasmului de a merge la serviciu

Autor(i): Dan Miller
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru toți cei cărora le este groază să se ducă la muncă luni dimineața, un set de sfaturi inspirationale despre cum să găsești într-o eră nesigură, acea profesie care să-ți aducă împlinire.

Urăști ziua de luni?

Dacă da, atunci ce anume te ține legat de slujba ta actuală?

Dacă răspunsul este pentru că îți oferă un venit constant ce reprezintă promisiunea unei pensii asigurate, atunci pregătește-te să fii foarte dezamăgit. În economia volatilă de azi, să vii la program, la o slujbă pe care o urăști, nu implică nici un fel de siguranță.

Singura modalitate de a te simți cu adevărat în siguranță, este dacă ne urmăm adevărata vocație și găsim o muncă creativă ce se potrivește vocației și pasiunii respective.

Sfaturile practice din care ne putem inspira, prezentate în cartea „Adio zi de luni!“, se adresează oamenilor care au nevoie de îndrumare în a-și relansa cariera sau afacerea, celor care vor să rămână în actualul lor job, dar care vor să revitalizeze tiparul învechit de program de la 9 la 5 și managerilor dispuși să înțeleagă cum anume vor oamenii să muncească în ziua de azi.

Pentru toți aceștia, mesajul autorului este clar: dacă sunteți unul dintre acei oameni care urăsc să se ducă luni la muncă, atunci faceți ceva în privința asta!