0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Motivaţional
  4. Autobuzul energiei
Carte

Autobuzul energiei

Autobuzul energiei. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Zece reguli pentru a-ţi alimenta viaţa, munca şi echipa cu energie pozitivă

Autor(i): Jon Gordon
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Când ne uităm la ritmul în care se desfăşoară viaţa noastră de zi cu zi, nu este nimic surprinzător în faptul că deseori suntem lipsiţi de energie.

Adesea ne simţim frustraţi de rezultatele muncii noastre, de ceea ce se întâmplă în societate, de către oamenii de lângă noi şi tindem să cedăm stresului cotidian. Ne simţim ca şi cum am fi deconectaţi de la pulsul vieţii. Poate chiar ca şi cum viaţa ar lupta împotriva noastră.

Jon Gordon, autorul cărţii „Autobuzul Energiei“, ne vorbeşte despre puterea energiei pozitive şi modul în care aducerea ei în viaţa noastră ne poate schimba destinul.

„Autobuzul Energiei“ este o poveste fictivă despre înţelepciunea unei şoferiţe de autobuz şi a pasagerilor săi. La fel ca alţi oameni, eroul cărţii se simţea ca şi cum viaţa sa ar fi atins un punct critic, unul al ghinionului. Şi avea impresia că tot ce îl mai putea salva era norocul, pe care se simţea însă incapabil să îl aducă în viaţa sa.

Cartea furnizează cititorului un set simplu şi concis de soluţii care ajută într-adevăr la schimbarea multor aspecte ale vieţii pentru a putea înlocui energia negativă cu una pozitivă.

Cu toţii suntem diferiţi, avem joburi diferite, familii diferite, dorinţe şi mai diferite. Din acest motiv, trecem în călătoria noastră prin prea multe intersecţii. Ca urmare, ne trezim deseori privind în direcţia corectă, dar virând autobuzul într-o direcţie greşită.

Înainte de toate, ne spune Gordon, pentru a merge pe calea potrivită nouă trebuie să ştim încotro vrem să ne îndreptăm şi, pe lângă asta, să ne dorim cu adevărat acest lucru. Doar când avem o viziune clară în viaţă putem să conducem spre aceasta.

Pe de altă parte, este greu să rămâi concentrat asupra călătoriei tale atunci când îţi apar în cale atât de multe obstacole negative. Autorul ne inspiră să îmbrăţişăm energia pozitivă a obstacolelor şi să o transformăm într-o soluţie pentru depăşirea acestora. Acest lucru porneşte de la convingerea că poţi depăşi orice greutate dacă ai energia şi oamenii potriviţi în jurul tău, oameni care să te împingă să evoluezi, mai ales în lumea afacerilor.

(Florin Roşoga, fragment din prefaţa ediţiei în limba română a cărţii)