0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Menire
  4. Ce culoare are paraşuta ta?
Carte

Ce culoare are paraşuta ta?

Ce culoare are paraşuta ta?. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Manual practic pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi pentru cei care doresc să-şi schimbe cariera

Autor(i): Richard Nelson Bolles
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 62,61 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Ce culoare are paraşuta ta?“ este cea mai populară carte de management al carierei din lume, revista Time incluzând-o pe lista celor mai bune o sută de cărţi de non-ficţiune, scrise începând cu anul 1923.

De asemenea, The Library of Congress a inclus-o în primele douăzeci şi cinci de cărţi din istorie cu un impact major asupra vieţilor oamenilor.

Până la ora actuală, cartea s-a vândut în peste zece milioane de exemplare în toată lumea, fiind revizuită anual. A fost tradusă în douăzeci de limbi şi este utilizată ca ghid de dezvoltare în carieră în douăzeci şi şase de ţări.

Nu există un asemenea concept precum cel de „angajatori“. Toate generalizările despre „angajatori“ (inclusiv cele din această carte) sunt pur şi simplu convenţii mentale. Între „angajatori“ există diferenţe ca de la cer la pământ. „Angajatorii“ dau dovadă de o gamă largă de atitudini, au idei extrem de diferite cu privire la modul de angajare, adoptă o mare diversitate de tehnici în desfăşurarea interviurilor de angajare. Nu aveţi cum să prevedeţi atitudinea unui angajator, pornind de la atitudinea altuia. Există milioane de angajatori diferiţi, distincţi şi care nu au nicio legătură unii cu alţii. Dacă nu aveţi minţile rătăcite, o reputaţie îndoielnică şi nu duhniţi de la o poştă, dacă ştiţi într-adevăr ce talent aveţi, vă garantez că există un angajator care vă caută. Trebuie doar să nu vă daţi bătuţi. Anumiţi angajatori vă vor cu adevărat. Treaba dumneavoastră e să-i găsiţi.

Richard Bolles

Una dintre cele mai bune şi mai influente 100 de cărţi de non-ficţiune din 1923 încoace.

TIME.com

Dacă intraţi într-o librărie şi căutaţi secţiunea dedicată locurilor de muncă şi dezvoltării în carieră - motivul pentru care secţiunea respectivă există este Dick Bolles. Cartea sa a ajutat numeroşi oameni să-şi găsească adevărata pasiune şi s-o transforme în domeniu de activitate.

G. L. Hoffman, JobDig

Richard N. Bolles este autoritatea numărul unu la nivel mondial în domeniul căutării unui loc de muncă.

San Francisco Chronicle

Am citit „Ce culoare are paraşuta ta?“ pentru prima oară acum trei ani şi am tot revenit la ea de-a lungul timpului, fascinată fiind de simplitatea şi pragmatismul ideilor lui Richard Bolles.

Cred că această carte este un fenomen unic în lumea cărţilor de business. Richard Bolles a publicat 41 de ediţii, una în fiecare an, asigurându-se totodată că informaţiile oferite ţin pasul cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele decenii pe piaţa muncii.

Adecco salută apariţia acestei cărţi absolut necesară într-un moment în care asistăm la mari schimbări şi redefiniri ale conceptului de „carieră“ în România.

Raluca Elgyar, Senior Consultant Adecco Romania