0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Menire
  4. Ce culoare are parașuta ta?
Carte

Ce culoare are parașuta ta?

Ce culoare are parașuta ta?. Editura Publica

Manual practic pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă și pentru cei care doresc să-și schimbe cariera

Autor(i): Richard Nelson Bolles
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 62,61 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce culoare are parașuta ta?“ este cea mai populară carte de management al carierei din lume, revista Time incluzând-o pe lista celor mai bune o sută de cărți de non-ficțiune, scrise începând cu anul 1923.

De asemenea, The Library of Congress a inclus-o în primele douăzeci și cinci de cărți din istorie cu un impact major asupra vieților oamenilor.

Până la ora actuală, cartea s-a vândut în peste zece milioane de exemplare în toată lumea, fiind revizuită anual. A fost tradusă în douăzeci de limbi și este utilizată ca ghid de dezvoltare în carieră în douăzeci și șase de țări.

Nu există un asemenea concept precum cel de „angajatori“. Toate generalizările despre „angajatori“ (inclusiv cele din această carte) sunt pur și simplu convenții mentale. Între „angajatori“ există diferențe ca de la cer la pământ. „Angajatorii“ dau dovadă de o gamă largă de atitudini, au idei extrem de diferite cu privire la modul de angajare, adoptă o mare diversitate de tehnici în desfășurarea interviurilor de angajare. Nu aveți cum să prevedeți atitudinea unui angajator, pornind de la atitudinea altuia. Există milioane de angajatori diferiți, distincți și care nu au nicio legătură unii cu alții. Dacă nu aveți mințile rătăcite, o reputație îndoielnică și nu duhniți de la o poștă, dacă știți într-adevăr ce talent aveți, vă garantez că există un angajator care vă caută. Trebuie doar să nu vă dați bătuți. Anumiți angajatori vă vor cu adevărat. Treaba dumneavoastră e să-i găsiți.

Richard Bolles

Una dintre cele mai bune și mai influente 100 de cărți de non-ficțiune din 1923 încoace.

TIME.com

Dacă intrați într-o librărie și căutați secțiunea dedicată locurilor de muncă și dezvoltării în carieră - motivul pentru care secțiunea respectivă există este Dick Bolles. Cartea sa a ajutat numeroși oameni să-și găsească adevărata pasiune și s-o transforme în domeniu de activitate.

G. L. Hoffman, JobDig

Richard N. Bolles este autoritatea numărul unu la nivel mondial în domeniul căutării unui loc de muncă.

San Francisco Chronicle

Am citit „Ce culoare are parașuta ta?“ pentru prima oară acum trei ani și am tot revenit la ea de-a lungul timpului, fascinată fiind de simplitatea și pragmatismul ideilor lui Richard Bolles.

Cred că această carte este un fenomen unic în lumea cărților de business. Richard Bolles a publicat 41 de ediții, una în fiecare an, asigurându-se totodată că informațiile oferite țin pasul cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele decenii pe piața muncii.

Adecco salută apariția acestei cărți absolut necesară într-un moment în care asistăm la mari schimbări și redefiniri ale conceptului de „carieră“ în România.

Raluca Elgyar, Senior Consultant Adecco Romania